image description

Zicht op zeebaars 385

Veel uren maken voor een vissie!

De zeebaarsvisserij is en blijft onvoorspelbaar. Zeker momenteel moet je heel veel uren maken om een aanbeet af te dwingen. Naarmate het zeewater afkoelt worden onze gestekelde vrienden wel feller en niet te vergeten neemt ook de kracht van onze gestekelde vrienden behoorlijk toe.


Zo nu en dan een 50er

Zelfs de kleinere baarsjes knokken als een wilde en pakken onwillekeurig alle soorten kunstaas groot of klein dat maakt nauwelijks uit. We hebben de afgelopen dagen een aantal leuke, redelijk succesvolle sessies vervist in en rond de kanalen in het Europoortgebied. Naast een aantal 50+ baarzen bestond het overgrote deel van de vangst uit net maatse vissen. Maaaarrr….dat kon de pret niet drukken want klein of niet de aanbeten mogen er zijn!


9 kilo zilveren power!

Vanuit de boot worden met vlagen leuke vangsten geboekt. Omdat de vangsten op kunstaas niet helemaal meevielen ging Patrick Verbrugge tijdens de invallende duisternis over op het vissen met een zager onder de dobber. Geen slecht idee bleek al snel want met grote regelmaat werd de dobber de diepte ingetrokken en beleefden zijn klanten sport in optima forma. Patrick vist tot half november door met zijn boot in en rond het geweldige Europoortgebied wil ook jij eens zo’n spannend zeebaarsavontuur vanuit de boot meemaken neem dan even contact op met Patrick +316-14445245  of stuur even een mailtje naar info@thebasscompany.nl  


Tijdens de donkere uurtjes bleek de zager visserij lucratief!

Dankzij de vele verwaaide dagen van de afgelopen weken is het een complete chaos geworden betreft mijn workshops. Mijn eerstvolgende workshop wordt vervist op zaterdag 12 oktober. De laatste workshops van dit seizoen staan gepland op de zaterdagen 12-19-26 en zondag 20 oktober. De allerlaatste op de zaterdagen 2 en 9 november. De toptijd voor supergrote zeebaarzen. Kortom het seizoen is nog niet afgelopen dus doe er je voordeel mee. Kijk voor alle info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of bel me even 0031 (0)62001 6129.

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Korvenpraat.
Willem Moorman -
image description
Gesloten seizoen, binden maar!!!!
Willem Moorman -