image description

Zicht op zeebaars 372

Na lang wachten....

Het heeft even geduurd maar eindelijk worden er her en der mooie baarzen gevangen. Zowel uit het zuiden als het Europoortgebied hoor ik regelmatig goede vangstberichten.


Ook de BM in de Kakikleur was goed.


Boem!! opvallend was dat de meeste baarzen de Gele GutsbaitUV shads niet met rust konden laten.

Ook tijdens mijn workshop van afgelopen zaterdag wisten de deelnemers de nodige mooie zeebaarzen te landen. De baars van de dag was voor de Belgische deelnemer Stefaan. Hij ving deze beauty van 75 cm. overigens aan een ouderwetse Brown Scale Culprit shad. Ook zijn de finten weer volop aanwezig in het Waterweggebied.


Stefaan met zijn eerste zeebaars ooit ruim 75 cm power!

Zowel rond de strekdammen tussen de Stormvloedkering totaan het "muizengaatje" beleven de vele vliegvissers dan ook weer hun jaarlijks terugkerende supersport. Leuke is dat er vanaf de Hoekse pier naast de vele finten ook regelmatig mooie dikke zeebaarzen aan de kleine pilkertjes worden gevangen!


Hoppa gaan met die banaan!

................................................................................................................................................................................................................................................

Kortom het is zeker de moeite waard om eens af te reizen naar dit toch wel unieke visrijke gebied. Op zaterdag 29 juni en 6 en 13 juli geven we weer zón leerzame, gezellige zeebaarsworkshop. Wil ook jij kans maken op die eerste zeebaars net zoals Stefaan schrijf je dan in. Alle info vind je op de site www.zeebaarsworkshops.net je kunt uiteraard ook even een mailtje sturen naar joopvis@caiway.nl of bellen naar 0031(0)62001 6129


Na de regen kwam er afgelopen woensdag toch nog zonneschijn in de vorm van een mooi aantal dikke baarzen!

Indien nodig wordt er geheel gratis voor het hengelmateriaal gezorgd. Ook is het kunstaas tijdens de workshop geheel gratis aanwezig. Dus wat houd je tegen. Ik zie je hopelijk snel aan de waterkant.

Stekel ze, 

The Bass Whisperer. 

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -