image description

Zicht op zeebaars 354

Mijn eerste Zeebaarsworkshop staat gepland op zaterdag 4 mei

Het is altijd moeilijk om de juiste startdatum voor je workshops te kiezen. Zoals ik vorige keer al aangaf vingen we in 2017 onze eerste zeebaarzen al op 4 april. Een dag om nooit te vergeten want mijn kunstaas SPRO GutsbaitUV shad) werd tijdens deze eerste sessie maar liefst 10 keer bij zijn kladden gepakt!!


Tevreden deelnemers die  na de cursus  overal hun zeebaars weten te vangen!


Je eerste aanbeet blijft uniek!

Maar ja….het afgelopen seizoen (2018) lag het wel effe anders. Koning winter hield lelijk huis waardoor het rond de 2e week van maart maar liefst nog ruim 7 graden vroor. De zeewatertemperatuur donderde dan ook naar een ongekend dieptepunt voor deze tijd van het jaar. Nu ziet het er althans voorlopig bijzonder goed uit. De komende week wordt er sporadisch een graadje nachtvorst voorspeld terwijl de temperatuur overdag oploopt tot ruim boven de 12 graden. Laten we hopen dat we de eerste boemen zo rond de 2e week van april kunnen verwelkomen!


Gewoon tijdens mijn workshop vanaf de pier in HvH

Maar goed op zaterdag 4 mei staat mijn eerste zeebaarsworkshop dus weer op de rit. Na mijn vervelende whiplashperiode waarbij ik aanmerkelijk minder bewegingsvrijheid had tijdens het werpen hoop ik de schade dit jaar weer volop in te kunnen halen. Ik ben thuis al het hengelmateriaal, dat (geheel gratis!)wordt gebruikt tijdens mijn cursus allemaal ff lekker aan het updaten. Molens worden gecheckt en ingevet, oude dyneema lijnen zonodig vervangen en de voorslagen getest. Ik zeg kom maar op met die BOEMEN! Uiteraard worden ook de vele kunstaassoorten weer volop aangevuld. Trouwens ook het kunstaas is geheel gratis te gebruiken tijdens mijn workshops!


Al mijn materiaal voor de workshops weer aan het updaten!

Heb ook jij zin om (al dan niet samen) met wat vrienden kans te maken op zo’n eerste snoeiharde aanbeet meld je dan aan voor zo’n gezellige leerzame cursus. Ik garandeer je dat je binnen een tijdsbestek van 4 uur (!) alle ins en outs van deze unieke visserij onder de knie hebt en je waar dan ook langs de Nederlandse kust met je opgedane ervaring je zeebaarsje kunt vangen! Véél van de deelnemers vingen hun eerste zeebaars zelfs al tijdens één van de workshop dus ik zeg wat houdt je tegen! Wil je meer info kijk dan even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net (klik even op de link links)  of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl  Bellen kan natuurlijk ook 0031 (6)2001 6129


Tevreden klanten!


Patrick Verbrugge kent het uitgestrekte Europoort gebied als geen ander.

Ik heb de laatste tijd regelmatig jongens (en dames!) die zo’n cursus met een hele groep boeken bijvoorbeeld voor een vrijgezellen feest of vrienden(buurt)club. Kortom mogelijkheden te over. Ik hoor je wel.

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.