image description

Zicht op zeebaars 346

11 november "boem"!

Afgelopen zondag werd rond het middaguur besloten om gewoon zomaar effe een paar uurtjes vriend zeebaars te gaan belagen. Een smerige harde zuiden wind dwong ons om een stek aan de noordkant van de landtong op Rozenburg te zoeken.


Boem ha ha !


Prachtige gezonde vissen!

Eenmaal aangekomen bleken we de enige "zeebaars idioten" te zijn. Aan de ene kant logisch zo rond half november maar ik was er van overtuigd dat onze gestekelde vrienden nog op deze stek aanwezig moesten zijn.


Op naar een nieuw avontuur!

Ik besloot om te starten met de nieuwe uitvoering van de 18 grams SPRO Gutsbait UV shad (geel wit) Een goede keuze bleek al snel want op het moment dat mijn shad tijdens mijn 2e worp richting bodem zakte werd hij vol gepakt door een dikke zeebaars die meteen van quitte ging. Na een kleine 5 minuten stond ik  vol trots voor de kamera met een dikke najaar beauty!!


Wat zijn ze sterk!


Dikke boem voor Ronald!


November gewoon 16 graden

Kortom ze zitten er nog steeds en zijn echt bere sterk. Dus zeker de moeite waard om nog een keer richting kust te trekken. Ik hoop dat ze nog 2 weken acte de présence geven!! Tijdens de hengelsport beurs in Utrecht geef ik mijn laatste presentatie over het zeebaars vissen in het Europoortgebied. Ik start om één uur en zal al jullie vragen na  mijn lezing beantwoorden. Dus kom maar op!

Stekel ze,

The Bass Whisperer

Joop.