image description

Zicht op zeebaars 339

Zo nu en dan een “knuppel”.

Tijdens mijn workshop afgelopen zondag werden er links en rechts wat zeebaarzen gevangen door de deelnemers. De visserij de afgelopen dagen alleen maar beter geworden.

Er worden de laatste dagen weer redelijk mooie vissen tussendoor gevangen. Zelf mocht ik me gelukkig prijzen met een dikke beer van ruim 75 cm. en een gewicht van net geen 10 pond. Alweer was de diepduikende X-Rap de grote verleider! Felle kleuren zijn gedurende het najaar bij mij altijd favoriet.


Dikke zeebaarzen aan zowel de XRap diep duikende plug en de nieuwe Gutsbait UV shads.


Gutsbait nieuwe UV uitvoering was top vandaag!

Verder heb ik de nieuwe GutsbaitUV shad weer eens lelijk op zijn duvel gegeven en al snel bleek weer dat dit prachtig bewegende shadje dodelijk is voor alles wat zeebaars heet. Favoriete kleuren heb ik nog niet maar de kleuren Lemon-Pearl en Abalone en zijn bere goed. Als alles mee zit zijn de nieuwe shads vanaf eind oktober volop in alle kleuren en gewichten verkrijgbaar bij de goede hengelsport winkelier.


De nieuwe GutsbaitUV shad van Spro is killing!


Pieter met een gezonde dikke baars aan de oppervlakte plug!

Patrick heeft de afgelopen week  samen met Tom Sintobin en zijn vaste maatje Mike het Europoort gebied onveilig gemaakt. De gestekelde vrienden waren zeker in het begin moeilijk te verleiden maar aan het eind van de dag stond de teller héél dik in de dubbele cijfers.


Tom is een dag mee geweest met Patrick het verslag lees je over een paar maanden in ZH


Prachtige vis voor zeebaarsgids Patrick.

Het artikel over deze trip verschijnt ergens volgend jaar in de Zeehengelsport. Patrick heeft de komende weken nog wat plaatsen vrij voor zo’n super spannende zeebaars trip met zijn stoere Orca 500. Mocht je dit seizoen nog kans maken op een dikke zeebaars neem dan even contact met hem op 0031(0) 61444 5245 ook kun je effe een mailtje sturen naar info@thebasscompany.nl  Patrick neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!


Toch weer een aantal mooie dikke zeebaarzen tijdens mijn workshop van afgelopen zondag!


Zo nu en dan loopt er een dikke 60er tussendoor!

Op dinsdag 23 oktober geef ik op aanvraag nog een laatste workshop. Ik heb nu nog 3 plaatsen vrij dus wil ook jij  kans maken op zo’n sterke, dikke najaarsbaars geef je dan nu op voor deze workshop het is voorlopig  je laatste kans van dit seizoen. Bel me even op 0031 (0)6 2001 6129 of stuur even een mailtje naar joopvis@caiway.nl

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Ierse monsters vanuit de kayak deel 1
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 375
Willem Moorman -