image description

Zicht op zeebaars 321

Nieuwe Gutsbait shads totaal verandert. Zeebaars eindelijk los!

Enkele weken geleden werd mij gevraagd of ik de nieuwe Gutsbait shads van Spro uit wilde proberen. Niet alleen de kleuren zijn aangepast maar ook het haakgat in de rug is teruggebracht naar effe 2 mm. waardoor de Gamakatsu haak ook na de nodige aanbeten niet meer weg kan zakken en dus netjes op zijn plaats blijft zitten.


Mooie vissen rond de waterweg.

Naast deze verandering is ook het kleurenschema drastisch aangepakt en is o.a. de kleur Lemon & Pearl aan het toch al uitgebreide kleurenassortiment toegevoegd. Daarnaast is Spro nu ook gestart met de verkoop van losse jigkopjes in 3 gewichten (2 in een zakje)  en is ook de super scherpe Gamakatsu Worm 330 haak in zakjes van 4 stuks verkrijgbaar in de maten 2- en 3/0.


Boem!

De nieuwe Gutsbait shads zijn dankzij een nieuw procedé ook veel soepeler maar wel supersterk gebleven zodat ze vrijwel niet uitscheuren. Kortom een aanrader die ergens eind juli begin augustus op de markt zal verschijnen. De vangsten op dit mooie shadje liegen er niet om dus ik zeg een echte TOP shad!


Lemmon and Pearl een toppertje.

Gistermiddag ben ik met een maatje richting pier van Hoek van Holland getrokken om de Gutsbait shad eens behoorlijk aan de bekende tand te voelen. Mijn 2e worp leverde al direct een baars op! Waarna we finishten met een totaal stand van 8 vissen.

De grootste tikte net de  60 cm. aan. Lemon & Pearl bleek naast de nieuwe lichtbruine uitvoering de topper van deze sessie. Uiteraard zullen we deze nieuwe Gutsbait shads zowel vanuit de boot als vanaf de kant eens flink op hun donder geven.


De nieuwe Gutsbait UV was verreweg favoriet gisteren.

Ik ben er van overtuigd dat deze shad niet alleen prijstechnisch hoog scoort maar ook de vangkracht liegt er niet om. We houden jullie uiteraard op de hoogte!


In het begin meteen al een leuke visserij met regelmatig mooie maatse baars.

Patrick Verbrugge heeft de afgelopen week weer enkele succesvolle gidssessies met zijn boot achter de rug. Het was soms erg taai maaaarrr we wisten toch iedere keer weer een “groeppie” leuke zeebaarzen te vinden waardoor mijn klantjes, waaronder zeebaars expert Marcel van Oudheusden en zijn buurman super gelukkig werden.


Door de mist moeilijk om goede foto's te scoren.

Ze hebben dan ook weer direct bijgeboekt voor een nieuwe sessie. Wil ook jij eens de kans maken om zo’n grote “stekel” uit te drillen neem dan even contact op met Patrick om een afspraak te maken voor zo’n super bootavontuur mobiel: 0031 (0)61444 5245.


Stekel ze.
The Bass Whisperer.
Joop.   

ANDEREN LAZEN OOK