image description

Zicht op zeebaars 269 Leuke visserij

Zicht op zeebaars 269 

Leuke visserij 

Door Joop Folkers 

Langzaam maar zeker krijgen onze gestekelde vrienden er zin in. Zowel overdag als in het donker worden er regelmatig mooie maar vooral veel kleinere zeebaarzen gevangen.

Zelf heb ik tijdens mijn laatste twee sessie maar liefst 12 vissen aan mijn totaal weten toe te voegen. Zowel de Gutsbait shad van Spro als de BM voldeden aan de eisen waarvoor ze gemaakt zijn “gewoon vis vangen”!


De Waterweg is 'place to be'.

Ook nu kregen we verreweg de meeste aanbeten juist op het moment dat onze shads aan het eind van de drift omhoog werden gelift door de getijdestroom.

Ondanks de felle stroom (vandaag extra sterk door de soms pittige oostenwind) bleek 14 gram het juiste gewicht om de shad zo dicht mogelijk rond de bodem aan te kunnen bieden.


Supersport!

De aanbeten waren vandaag opvallend hard! Heerlijk dat je zo dicht bij huis zo’n unieke visserij hebt.


Heerlijke visserij, dik in de dubbele cijfers.

Grappig was dat ik voor het eerst werd gecontroleerd op het in bezit hebben van zeebaars sinds ik op zeebaars vis vanaf de pier. Kortom een goed initiatief!


Ze worden langzaam maar zeker groter.

Morgen weer een nieuwe sessie en zaterdag mijn eerste workshop! Ik hoop van harte dat de deelnemers allemaal hun eerste zeebaars (van het jaar) op de foto kunnen vereeuwigen!

Mocht je zin hebben ik heb nog twee plaatsen over voor zaterdag 13 mei dus bel me even mocht je interesse hebben voor deze eerste clinic! 0031-(0)6 20016129

Stekel ze,
The Bass Whisperer
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 75
Marc Borst -
image description
Zicht op zeebaars 322
Willem Moorman -