image description

Zicht op zeebaars 254 Beurskoorts

Zicht op zeebaars 254 

Beurskoorts 

Vrijdag 2 december gaan de deuren van de Jaarbeurshallen in Utrecht open voor de grootste en gezelligste hengelsportbeurs van Nederland. De stand van Totalfishing en Beet is omgetoverd tot het Total Experience Plein. Een plein waar je onder de noemer Total Madness werkelijk alles over je hobby kunt vinden.

Als klap op de vuurpijl worden er iedere dag geheel gratis tientallen waardevolle goodiebags weggegeven.

Wat te denken van een leuke visquiz met schitterende prijzen veel spannende lezingen uitgebreide lezingen en video’s van bekende hengelsport auteurs.

Daarbij wordt iedere dag afgesloten met het verloten van een hengelsportcheque te waarde van maar liefst 250 euries te besteden op de beurs.

Kortom als geaarde sportvisser kun je niet om dit fantastische gebeuren heen. Tot ziens op de beurs, kom maar op met jullie vragen.


Ze zitten er nog.

Toch nog effe wezen baarzen
Het bekende bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan dus besloten Sjoerd Beljaars en mijn persoontje afgelopen zaterdag om nog een ‘laatste’ zeebaarssessie te vervissen. Ondanks de pittige nachtvorst bleken de stekels toch nog aanwezig in de uitgebreide havens van de Europoort.


Sjoerd met een prachtige najaarsbaars.

Trouwens ook vanaf de pier in de Hoek worden zo nu en dan nog mooie dikke baarzen gevangen. We wisten beide enkele mooie vissen te vangen en met als topaasje de witte Minnow.


Mooie zeebaarzen tijdens mijn workshops.

Als de (nacht-)vorst volgende week echt door zet gaan mijn zeebaarshengels voor dit seizoen definitief in het ‘vet’. Mocht je nog spannende vragen hebben over de zeebaarsvisserij dan kun je ze altijd stellen op onze stand. Tot slot nog een filmpje uit het afgelopen seizoen.

Stekel ze,
The Bass Whisperer
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -