image description

Zicht op zeebaars 250 Ze zijn nog niet weg

Zicht op zeebaars 250 

Ze zijn nog niet weg 

Door Joop Folkers 

Hoe bedoel je de tijd vliegt. Nooit gedacht dat deze rubriek zo aan zou slaan toen ik er pakweg zo’n drie jaar geleden mee begon. Maar hier alweer het lustrum nummertje 250 van zicht op zeebaars!

Van de week nog effe een dagje weggeweest met wat klantjes. De visserij was niet echt geweldig maar al bij al wisten we toch weer een aantal mooie zeebaarzen te vangen en daar gaat het tenslotte om.


Tevreden klantjes.

Uiteraard laten we dit lustrum niet zo maar voorbij gaan en wil ik op de grootste hengelsportbeurs van Europa (De Hengelsport&Botenbeurs die wordt gehouden op 2,3 en 4 december in Utrecht) iets leuks doen.


Tijdens onze terugtocht konden we genieten van deze mooie zonsondergang.

Als je je tijdens deze oergezellige beurs inschrijft voor één van mijn zeebaars workshops voor 2017 dan heb je de kans dat je deze cursus geheel gratis krijgt aangeboden. Ik verloot alleen onder de inschrijvers tijdens deze beurs namelijk vijf gratis workshops!

Als klap op de vuurpijl wordt er één persoon die op de beurs heeft ingeschreven uitgeloot om samen met de hoofdredacteur van BEET (Sjoerd Beljaars) en mijn persoontje een dag gratis en geheel verzorgd met mijn boot op zeebaars te gaan vissen in en rond het allerbeste zeebaarsgebied van Nederland. Dus wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Maar goed, er zit momenteel nog steeds leuk zeebaars. Naast hele mooie zware supersterke zeebaarzen worden er opvallend véél kleinere vissen gevangen.


Mooie baars voor Ger!

De zeewatertemperatuur schommelde gisteren nog tussen de 13 en 14 graden dus is de kans dat ze nog effe blijven ‘hangen’ zeer reëel. Dus heb je nog even tijd dan is zeker de moeite waard om nog een keer richting zee te trekken.

Stekel ze,
The Bass Whisperer
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -