image description

Zicht op zeebaars 241: Zomaar ff aan de oppervlakte!

Zicht op Zeebaars 241 

Zomaar ff aan de oppervlakte!

Door Joop Folkers

Vandaag een korte bootsessie gevist met Sjoerd Beljaars (hoofdredacteur van hengelsport magazine BEET) en zijn maatje Simon v/d Meer.


Sjoerd met een zware vis uit de blokken

Vriend zeebaars wilde in eerste instantie niet echt meewerken. Ondanks het feit dat alle kunstaassoorten werden ingezet besloten onze vrienden gewoon lekker op de bodem te blijven liggen.


Ze zijn in top conditie op ditmoment.

Mijn Raymarine toverde hele grote scholen zeebaars onder mijn boot maar die waren waarschijnlijk net een Mac Donalds gepasseerd en zwommen rustig heen en weer.


In de oppervlakte aan de rapala.

Zomaar ineens uit het niets werd de Fox-shad van Sjoerd vol gepakt en kwam er een mooie zeebaars achter de boot. Dikke sport op de toen al aantrekkende ebstroom! Ook Simon wist zijn pr meerdere keren te verbeteren en bleef steken op een dikke 60er!!


Super mooie vis voor Sjoerd.

Tijdens onze terugreis voer ik even langs de wandelpier in Hoek van Holland. De avond er voor was het volgens een vismaatje rond deze periode ruim een uur lang volop Bonanza rond dit gebied!


Veel kleine vis maar ook super sport.

Op het moment dat we arriveerden ging het inderdaad even helemaal los en kreeg je diepduikende X-Rap niet eens de kans om op diepte te komen! Kortom een heerlijke afsluiting van deze korte mooie warme en achteraf visrijke dag!

Wil je ook eens zo’n bootsessie mee maken kijk dan voor meer info even op www.zeebaarsworkshops.net of stuur even een mail naar joopvis@caiway.nl

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -