Zicht op zeebaars 222 Goede berichten

Zicht op zeebaars 222 

Goede berichten 

Door Joop Folkers

Ondanks het feit dat de zeewatertemperatuur nog steeds zo rond de 10 graadjes schommelt, worden er langzaam maar zeker zo links en rechts leuke zeebaarsvangsten gemeld.

Het gaat over het algemeen over magere vissen die waarschijnlijk net rond de Waterwegdelta zijn gearriveerd…maar dan toch geeft het weer een goed gevoel.


Dit is alles wat over was van een dikke meter paling.

We hebben hier en daar in de havens wat staan smijten met oppervlakte pluggen. Resultaat: enkele scholenbaarsjes wel veel volgers maar allemaal mini’s. Maar er zit in ieder geval leven in de brouwerij!


Zo nu en dan een baarsje op de plug.

De controles rond de warmwateruitlaat aan de Maasvlakte zijn de controles extra verscherpt! Dus je weet het….een gewaarschuwd mens!


Strengere controles rond warmwateruitlaat.

Zaterdag 14 mei start ik weer met mijn zeebaarsworkshops vanaf de pier in Hoek van Holland. Wil ook jij je inschrijven voor zo’n leerzame cursus kijk dan voor info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net.

Ik kan je garanderen dat je binnen vijf uur een volleerd zeebaarsvisser bent die alle kneepjes van deze boeiende visserij onder de knie heeft!


Vele deelnemers gingen je al voor met soms supergoede resultaten tijdens de workshops!

Heb je geen eigen materiaal maar ben je wel geinteresseerd om zo’n gezellige, leerzame workshop te volgen dan is dat geen probleem ik zorg voor een complete hengelset terwijl het gebruik van kunstaas bij de prijs is inbegrepen. Het parkeren in deze regio is gratis! Dus wat houd je tegen?!

Stekel ze,
The Bass Whisperer.
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -