Zicht op zeebaars 221 Yes, ze zijn gearriveerd!

Zicht op zeebaars 221 

Yes, ze zijn gearriveerd! 

Door Joop Folkers 

Pfff,… ja hoor de eerste zeebaarzen worden momenteel weer overal gevangen. Zowel in de Waterweg (Hoek van Holland) als het Calandkanaal en rond de Stenen Glooiing hebben de eerste 'verse' zeebaarzen zich alweer gemeld! Gewoon lekker op tijd dit jaar dus!

De zeewatertemperatuur schommelt momenteel zo rond de 10 a 11 graadjes maar op een één of andere manier blijken onze gestekelde vrienden eerder geactiveerd dan het afgelopen seizoen!


Ja ja, mijn eerste zeebaars van 2016.

Heerlijk toch! Geloof nu niet direct in 'sprookjes' en dat de eerste sessie direct een stekel op zal leveren maar de kans is zonder meer aanwezig!


Yes, nummer twee.

Volgens bekende insiders (en uit eigen ervaring) weet ik dat ook nu de Black Minnow weer super scoort! Vooral de 9 centimeter uitvoering in de kleur BM 197 heeft zijn vangkracht al weer dubbel en dwars bewezen!


Vaak grote zeebaarzen tijdens een gidsdag met mijn boot!

Trouwens, ook diverse oppervlakte pluggen hebben zoals je in de vorige Zicht op zeebaars al hebt kunnen lezen al bizar goede vangsten opgeleverd. Kortom laten we hopen dat we weer kunnen gaan genieten van een fantastisch zeebaarsseizoen met alles er op en er aan!


Mooie zeebaars gevangen in mei!

Vanaf 14 mei ga ik dan ook weer starten met mijn nieuwe zeebaarsworkshops vanaf de pier in Hoek van Holland. Een ongeëvenaarde workshop waarbij ik iedere deelnemer garandeer dat hij binnen een tijdsbestek van vijf uur een complete, allround zeebaarsvisser is die dan alle (geheime) kneepjes van deze spectaculaire visserij kent!


Mooie zeebaarzen worden er regelmatig gevangen tijdens mijn workshops!

Heb je niet het juiste kunstaas of geen goede zeebaarsset schroom dan niet want ik zorg voor het gehele pakket tijdens zo’n gezellige leerzame workshop.


Gewoon vanaf de kant tijdens mijn workshops!

Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net en schrijf je in voor zo’n interessante cursus! Misschien is het leuk om zo’n workshop eens te beleven met een aantal fanatieke medesportvisvrienden! Hoor je!

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -