X-Rap

Rapala X-rap

De X-Rap kwam, zag en overwon! Nog nooit is er een plug geweest die in één jaar tijd zoveel indruk heeft gemaakt. De X-Rap is ver te werpen, is zwevend en ratelend en heeft de klassieke Rapala zwemactie. De X-Rap heeft bewezen bestand te zijn tegen alle vissoorten, in zowel zoet- als zoutwater. Reden genoeg voor toevoeging van nieuwe modellen! De X-Rap is nu niet meer alleen in 10 cm verkrijgbaar maar ook in 8 en 14 cm versies. Tevens introduceert Rapala de X-Rap Magnum én de X-Rap Jointed Shad. De X-Rap Magnum met zijn massieve lip kan 10 meter diep duiken en tot 13 knopen getrold worden tijdens o.a. het big game vissen.
De X-Rap Jointed Shad laat langzaam inhalen toe om ook de tragere en kieskeurige vis te verleiden. Het vrijwel neutrale drijfvermogen zorgt voor een levensechte “gewonde vis” actie.
Ter gelegenheid van de 100e geboortedag van Lauri Rapala zijn er dit jaar 6 Limited Edition pluggen verkrijgbaar met hetzelfde sterrendesign zoals gebruikt op de Originals in de jaren ‘60, ontworpen door Lauri’s zonen. Eénmalig en gelimiteerd verkrijgbaar dus wees er snel bij!
Haal voor meer informatie de Rapala/Plano catalogus bij uw Shimano dealer of surf naar de Nederlandse website via www.shimano.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -