Winter Actie Weekend bij BHC

Persbericht BHC

Winter Actie Weekend bij BHC 

Op 20 en 21 december organiseert BHC Best Adventure in Breda het Winter Actie Weekend met een standaard kassakorting van 20%, zowel in de winkel als op de webshop. Daarnaast zijn er ook nog is vele producten afgeprijsd tot 50%.

Vier keer per jaar houdt BHC een seizoensgebonden actieweekend. Tijdens het komend weekend hanteert BHC een standaard kassakorting van 20%, zowel online als in de winkel.

Naast deze standaard kortingen zijn er nog een aantal andere manieren om extra kassakorting te krijgen. Zo hanteren we in de winkel 5% extra korting als je een BHC actie coupon meeneemt. Deze coupons worden via onze mailing verspreid. Schrijf je dus vooral in! Je kan deze 5% extra korting ook innen als je jezelf via de Facebook pagina van BHC inchecked en dit vervolgens kan aantonen aan de kassa.

Naast deze standaard kortingen zijn er ook altijd veel producten in de aanbieding die soms met wel 50% korting over de toonbank heen gaan. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en volg onze Facebook pagina om geen van deze actie weekenden te missen!


De kortingen gelden NIET op GPS-apparatuur, levend aas en voerboten. Ook vergunningen en cadeaubonnen vallen niet onder de kortingen.
Alle kortingen tijdens een Actie Weekend gelden niet in combinatie met andere kortingen. Korting op korting is dus niet mogelijk!

De winkel is op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00 geopend. De korting op de webshop gaat in vanaf vrijdag klokslag twaalf uur 's nachts, tot zondag nacht twaalf uur.

Let op bij het online bestellen van voer en lood! Bij bestellingen boven de €100,- worden er tijdens het actieweekend geen verzendkosten verrekend. Als de bestelling echter zwaarder is dan 10 kilo, dan kan het zo zijn dat er, achteraf, extra verzendkosten in rekening worden gebracht! Neem in dit geval bij zware/bulk bestellingen eerst contact met ons op via support@bhconline.nl.

Hier vindt u alle voorwaarden en meer informatie:
http://www.bhconline.nl/bhc-actie-weekend
 

ANDEREN LAZEN OOK