image description

Wijziging visreizen naar IJsland in 2018!

Wijziging aanbod visreizen naar IJsland in 2018! 

Er is het een en ander verandert in het aanbod aan visreizen naar IJsland voor 2018. Het is van de kant van Visreis.nl dan ook goed om duidelijkheid te verschaffen over haar programma in Flateryi en Sudureyri. 

IJslandse zeewolf.
 
Bij Visreis.nl gaat er in 2018 helemaal NIETS veranderen in de visreizen naar IJsland. Sterker nog het wordt alleen maar beter:
 
1. De binnenlandse transfer van Reykjavik naar Isafjordur blijft gewoon per vliegtuig.
Wanneer er op onze locaties in Flateryi en Sudureryi meer dan 30 internationale gasten verblijven (en dat is heel vaak) charteren we een eigen vliegtuig en zijn we verder van niemand afhankelijk. Als er minder dan 30 gasten per week zijn maken we gebruik van de lijnvlucht van en naar Isafjordur.

En mocht het een keer voorkomen dat de vlucht niet door kan gaan in verband met de weersomstandigheden, schakelen we direct over op een luxe touringcar. Dat is natuurlijk minder prettig maar als het niet anders kan worden onze gasten toch naar hun eindbestemming vervoerd.
 
Indrukwekkende kabeljauw.
 
2. De tweede week gratis blijft bestaan in seizoen 2 en 3.
Bij ons blijft een tweede week verblijf in 2018 gewoon gratis in seizoen 2 en 3. Voor seizoen 1 dient een kleine meerprijs betaald te worden. Bij vier deelnemers bedraagt dit bijvoorbeeld 355 euro per persoon.
 
Een mooie vangst onder de IJslandse zon.
 
3. De bagagevrijheid blijft gelijk met standaard twee stuks bagage (totaal 46 kilogram) plus tien kilogram handbagage per persoon.
Je hoeft dus geen extra bagage bij te kopen en zo extra kosten te maken. We hebben de ruimste bagagevrijheid voor visreizen naar IJsland. Dat was al zo en blijft dus zo. Vlieg je met Icelandair dan is het standaard 2 x 23 kilo + 10 kilo handbagage per persoon. Ga je met WoW air dan is het 2 x 20 kilo + 10 kilo handbagage per persoon en nog eens een hengelkoker voor iedere groep.
 
In IJsland kun je vlak onder de kust al mooie vangsten scoren.
 
4. We hebben vanaf 2017 ook de mogelijkheid om te vissen op Arctic char.
Vlak bij Sudureyri, op 50 wandelminuten, bevindt zich een meer waar je wilde Arctic char kunt vangen. Ideaal dus voor een winddag waarop je eventueel niet kunt uitvaren. Het is niet gemakkelijk maar ze worden in goede maten hier gevangen tot wel 75 cm gevangen.

En omdat het om wilde exemplaren gaat is een stevige spinhengel aan te raden. De kosten bedragen 35 euro per persoon voor een dag en als je niet over een spinhengel beschikt kun je die ook ter plaatse huren voor 15 euro per persoon. Liefhebbers kunnen eventueel ook een 4 x 4 huren om bij het meer te komen.
 
5. Nog steeds de beste prijzen en een persoonlijk fotoboek van de eigen visreis.
We hadden al de scherpste prijzen in 2017 en dat blijft zo in 2018. De meeste bagagevrijheid, vrijheid qua keuze voor een vispakket, gratis tweede week en natuurlijk het unieke gratis fotoboek van de eigen visreis. Het cadeau waar je echt wat aan hebt. 
 
Hier past een fors stuk aas in...
 
Ons pakket is dus niet mooier dan het is, maar wel het beste dat er is! Wil je in 2018 vissen in IJsland? Kijk dan eens goed naar de kwaliteit en de prijs van ons aanbod! Hier vind je alle informatie. http://www.visreis.nl/bestemmingen/zeevissen/ijsland/.
 
Lelijk, maar wel een mooie vangst...

En ook hiervoor blijven we zeggen. Wees er op tijd bij als je in 2018 naar IJsland wilt om in Flateryi of Sudureyri te vissen. Wacht niet tot het einde van het jaar want dan is de kans groot dat je nog maar weinig of geen keuze hebt. En dat is ook niet vreemd met het beste pakket van de Benelux!
 
Heb je vragen of wil je direct een plek veilig stellen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)628 – 308 345 of info@visreis.nl.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Ben jij Pro genoeg als karpervisser?
rudy.van.duijnhoven -
image description
De Wobshad 2.0 in de praktijk
Willem Moorman -