Wie is de baas in baarsvisland?

Wie is de baas in baarsvisland?


Deze week is het zover. De lancering van een uniek concept in ons kleine kikkerlandje. Een dijk van een vissite en een plek voor de mooiste baarsvisfoto’s van Nederland. Een samenwerking van twee baarsvissers: Tim Huizenga & Bernd van Broekhoven.

Tim en Bernd delen beide dezelfde passie, baarsvissen! Bernd vist enkel gericht op baars. Tim vist allround en laat geen vissoort ontsnappen. Toch zijn ze allebei van mening dat de baars Nederlands mooiste vissoort is.

Het idee om een nieuwe website op te zetten ontstond tijdens het baarsvissen zelf. Iedere visser kent het. Die competitie met je vismaat om de grootste dan wel niet mooiste vis te vangen.

 
Tim Huizenga

Het idee was geboren en na veel creatief denkwerk heeft Tim besloten er werk van te maken. Het belangrijkste was het vinden van een passende domeinnaam. Ik denk dat we met “Baars boven Baars” een stap in de goede richting nemen.

Waarom zetten ze nog een website online? Simpelweg omdat we een plek willen creëren waar Nederlandse baarsvissers hun topfoto’s (vangsten) aan elkaar kunnen tonen.

 
Bernd van Broekhoven

Daarnaast starten ze tevens een fotocompetitie. Aan het eind van het visseizoen 2009 worden alle topfoto’s nogmaals naast elkaar gezet en wordt de baarsbovenbaars-kampioenen gekozen. Deze worden beloond met een prachtige prijs.

Ze zijn op zoek naar vissers die deze schitterende vissoort op een prachtige manier vast weten te leggen. Nogmaals het gaat niet om de grootste baars maar om de mooiste foto.

Eisen aan de ingezonden foto’s:

- De foto’s moeten van hoge kwaliteit zijn.
- De vis is minimaal 40cm.
- Er worden 2 foto’s ingestuurd. 1 met meetlint en 1 actiefoto.

Lijkt je het leuk om een foto in te sturen of wil je een kijkje nemen op deze website? Kom dan gerust eens kijken op:
www.baarsbovenbaars.nl.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -