Wereld toppers in Nederland

Zaterdag 4 april

Wereld toppers in Nederland
 
Aankomende zaterdag (4 april) wordt op het terrein van Visdorado De Kool een gloednieuwe Carp Fishery geopend. Om die dag een feestelijk, maar vooral ook instructief tintje te geven, werden er in totaal 14 topvissers uitgenodigd die de nieuwe vijver zullen inwijden.


Aan deze Witvis Totaal Carp Classic zal o.a. worden deelgenomen door ex-Wereldkampioen Walter Tamas en Carpspecialist Mark Pollard, maar er zullen ook heel wat Nederlandse cracks aanwezig zijn. Het doel van deze dag is om te laten zien wat de mogelijkheden zijn als men op met moderne ‘witvismaterialen’ op karper wil vissen.



De Kool heeft de nieuwe vijver daartoe bezet met kerngezonde karpers die zo tussen de één en drie 3 kilo wegen.Deze zullen worden bevist met een vaste hengel, matchhengel of Feederhengel.

Deze voor Nederland nieuwe (Engeland en België kenden dit fenomeen al langer) discipline wordt met de week populairder. Carp Fihery De Kool is de zesde specifieke karpervisgelegenheid die open gaat.

De Witvis Totaal Carp Classic wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur en vanzelfsprekend kunnen de bezoekers met al hun vragen terecht bij de deelnemende topvissers.Wil je ook eens zien hoe dit gaat, kom dan zaterdag a.s. naar De Kool en kijk mee over de schouders van specialisten.

Visdorado ‘De Kool’ is te vinden aan de Molenweg 4 in Heelweg (Achterhoek), tel. (0315) 231995.
Voor verdere informatie en de route, zie
www.de-kool.nl