Watersnake elektromotoren uitgebreid aanwezig op Visma

Watersnake elektromotoren uitgebreid aanwezig op Visma

Groothandel Spro is verdeler van de Watersnake elektromotoren en zal uiteraard weer aanwezig zijn met een grootse stand op de Visma aankomend weekend.

Naast de vele hengelsportmaterialen zullen verscheidene modellen motoren op de stand van Spro bezichtigd kunnen worden, te weten: de FWCV, de ETB, de FWT en de T18. Stuk voor stuk vriendelijk geprijsde kwaliteitsproducten.

De FWCV nader bekeken…

De watersnake FWCV is een perfecte backtroller. De elektromotoren zijn ondermeer voorzien van een variabele snelheidsregeling voor- en achteruit, heeft een verstelbare kop en een innovatief verlichtingssysteem met 12 LED’s voor gebruik in het donker.

Verder heeft de FWCV een automatische stroomafsluiting naar de accu, hetgeen ervoor zorgt dat er geen vermogen verloren gaat terwijl de levensduur van de accu toch aangegeven blijft, een handig eigenschap die ervoor zorgt dat de gebruiker altijd het maximale vermogen haalt uit motor en accu.

Alle typen binnen de FWCV hebben een uitschuifbare stuurknuppel die gemakkelijk op de gewenste lengte is vast te zetten.
 


De uitschuifbare stuurknuppel is op iedere gewenste lengte vast te zetten.

De staart van de elelctromotor is gemaakt van een roestbestendige composietmix die er voor zorgt dat bij eventueel raken van de bodem de staart meebuigt waardoor schade tot een minimum beperkt wordt. De schroef is voorzien van drie bladen en speciaal vormgegeven waardoor deze ook in situaties met veel wier en bodemvuil optimaal presteert.

Mocht je deze elektromotoren willen bekijken dan kan dat op de Visma aankomend weekend op de stand van Spro!

Meer informatie kun je tevens vinden op http://www.spro.nl/jarvis/