image description

Wat mag je allemaal verwachten op de Hengel Expo?

Het is bijna zover, nog een paar dagen en de grootste hengelbeurs van België opent gedurende twee dagen haar deuren. 

Eindelijk, zul je zeggen, want geef toe... twee jaar wachten is lang. We heten je alvast welkom in Kortrijk voor een of twee dagen hengelplezier. Alle praktische informatie vind je hier.

Je ticket nog niet gekocht? Geen nood. Het kan nog hier aan 8 € ipv 10 €. Kinderen tot 12 jaar morgen gratis binnen!
 
Meer dan 75 exposanten: Sensas, Arca, Decock, Deconinck, Suzuki, Carpe Cube, Champion Feed, Forelshop, Guru Tackle, Hengelsport Hamelinck, Lisarde, Marcel Van den Eynde, Quantum, SPRO, North Sea Boating, De Wedstrijdvisser… en veel meer in hal 4 en 5.
 
Sportvisserij Vlaanderen: Onze partner zal opnieuw op een indrukwekkende manier aanwezig zijn op de Hengel Expo, met tal van activiteiten, een immense visvijver, een castingbaan, wedstrijden, animaties voor de jeugd, ....
 
Een babbel met tal van Bekende Vissers : Steve Salomez, Iris Vermeersch (foto), Staf Van Gastel, Bart Mylle, Wim Vande Velde, Erik Pinoy zijn maar enkele van de topnamen die je in de Speaker's Corner in hal 4 kunt ontmoeten.
 
Focus op de jeugd: Omdat we meer dan ooit geloven dat de jeugd de toekomst is, hebben we tal van activiteiten uitgewerkt. En ook daarom mogen de kinderen tot twaalf jaar Hengel Expo gratis bezoeken.
 
Iets eten en drinken?: Dit kan in het 'Hengel Café' in hal 4, maar ook uitgebreider in The Greenhouse in de Rambla. Kom je wat voeger? Vanaf 8.00 uur zal ook The Greenhouse open zijn voor een lekkere koffie en een koffiekoek.
 
Je ticket nog niet gekocht? Geen nood, doe het snel hier.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 402
Willem Moorman -
image description
*** VIDEO **** Stingersysteem enkele haak.
Willem Moorman -
image description
Lekker genieten bij VVP Verhuur/Visserslust
Willem Moorman -