image description

Vrijwilliger worden iets voor jou?

Hou jij van verbinden, nieuwe mensen ontmoeten, de natuur en snap je dat vissen meer is dan vangen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sportvisserij MidWest Nederland is altijd op zoek naar mensen die het fantastisch vinden om als vrijwilliger aan de gang te gaan bij onze activiteiten of die van jouw hengelsportvereniging. Je kunt hierbij denken aan het helpen en/of ondersteunen bij wedstrijden, jeugd en ouderen verantwoord leren vissen, vissen uitzetten, vissen met ouderen of jeugdactiviteiten, zoals vislessen op scholen.

Uiteraard zijn onze vrijwilligers ook welkom tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag, waar we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten. Vrijwilligers zijn goud waard!

Hieronder lees je de vacatures die we momenteel ‘open’ hebben staan. Als je op de betreffende vacature klikt, kom je vanzelf bij meer informatie over de vacature terecht.
 Mocht je al vrijwilliger zijn, wil je meer doen voor de sportvisserij of denk je dat je buurman of buurvrouw, vriend of vriendin zich wilt inzetten voor de sportvisserij? Dan horen we dat uiteraard ook graag.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 130 : Alles op groen ( Deel 2 )
Willem Moorman -
image description
Ledenvergadering Sportvisserij Nederland 2021
Willem Moorman -