Vraag het aan Bear Grylls!

Stuur je vraag in!

Vraag het aan Bear Grylls!

Met dank aan Suzuki Nederland

Wie kent hem niet: de presentator van het programma ‘The Ultimate Survivor’ dat op Discovery Channel wordt uitgezonden. Hij trekt door de meest onherbergzame gebieden en haalt de raarste capriolen uit om te kunnen overleven.


Grylls vist ook, maar dan om te overleven!

Van de week kreeg de redactie het bericht binnen van Bear Grylls en Suzuki dat Total Fishing is uitgekozen om een interview te houden met de Britse televisiepresentator.

Heb jij een goede vraag aan Bear Grylls? Stuur hem dan in naar de redactie. Uit alle inzendingen worden de 10 beste vragen geselecteerd en deze worden vervolgens voorgelegd aan en beantwoord door Bear. Uiteraard zal dan het interview compleet op Total Fishing worden gepubliceerd!

Stuur je vraag in!

>> Het eerder verschenen Persbericht van Suzuki

 

De ultieme Suzuki voor ‘The Ultimate Survivor’

Suzuki buitenboordmotoren zijn door hun goede reputatie op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties een vanzelfsprekende keuze geworden voor de meest veeleisende professionals. Het is niet voor niets dat ook de Britse televisiepresentator en militair avonturier Bear Grylls gekozen heeft voor de betrouwbaarheid van de ultieme Suzuki buitenboordmotor, de DF300!

Onlangs heeft Grylls de sleutels van zijn speciaal gefabriceerde Ribquest in ontvangst genomen, die hij vernoemd heeft naar zijn vrouw Shara. De RIB van maarliefst 10 meter lang is volledig aangepast aan de wensen van de Brit, zo zijn er robuuste verende stoelen geplaatst, de waterdichte opbergvakken vergroot en is er voor de voortstuwing gekozen voor maarliefst twee Suzuki DF300 V6 buitenboordmotoren van de nieuwste generatie. De Suzuki DF300 vormt door de nieuwste technologieën, een zeer compacte bouw en onverslaanbare prestaties als absolute maatstaf op buitenboordmotorgebied.

De nieuwe 2011 variant van de Suzuki DF300 is bovendien voorzien van het revolutionaire “Lean Burn Control System” en daardoor tot wel 15% zuiniger dan de voorgaande versie. Dankzij de geavanceerde fly-by-wire besturing en het vernieuwde digitale tellersysteem, dat standaard gekoppeld is aan MNEA 2000, kan
de avonturier zijn RIB, zelfs onder de meest extreme omstandigheden, perfect onder controle houden.  


Bear Grylls; “Graag wil ik Suzuki bedanken voor het leveren van deze geweldige motoren, met twee Suzuki DF300’s durf ik elk watersportavontuur aan!”

Meer informatie over de Suzuki Marine producten: www.suzuki.nl