image description

Voordelige groepsreis naar Suriname 2020

Voor onze nieuwe locatie in Suriname hebben we, na onze succesvolle pilottrip van afgelopen augustus, nu een groepsreis ingepland naar de Wonotobo watervallen. Hoofdzakelijk vissen op lau lau, roodstaartmeerval en  piranha. Maar ook tarpon, wolfsvis (anjoemara), peacock bass, etc behoren tot de target vissen die je in de benedenloop van de Wonotobo kan vangen.

Je verblijft in de relaxte Wonotobo lodge in gedeelde twee persoonskamers vlak bij de schitterende Wonotobo watervallen. Daarbij zijn alle maaltijden gedurende je gehele verblijf hier inbegrepen. Vissen doe je iedere dag in twee sessies in de ochtend en in de avond. Daarbij kom je tussendoor terug naar de lodge voor de lunch.

Het programma ziet er als volgt uit :

  • Dinsdag 3 november aankomst in Paramaribo en transfer naar Nickerie per bus en overnachting in River Breeze hotel in twee persoonskamers met ontbijt
  • Woensdag 4 november transfer per boot naar wonotobo lodge
  • 5 tm 10 nov 6 dagen vissen met 2 personen per monarch / boot + gids
  • 11 nov terug naar Nickerie + overnachting in River Breeze hotel of in Paramaribo in twee persoonskamers met ontbijt
  • 12 nov transfer naar luchthaven en avond vlucht naar Amsterdam
  • Inclusief ontbijt, lunch en diner water, koffie, thee en frisdrank. Er wordt gevist met eigen materiaal. Minimaal 7 en maximaal 9 klanten met 1 begeleider van VISREIS.NL.

De prijs hiervoor bedraagt slechts 2075, exclusief vlucht, bijkomende kosten: visum, vaccinatie, dranken en eventuele  fooi voor de gids.

 


Bekijk hier de film van onze pilottrip op de Coppename rivier en de fantastische vissen die we hier gevangen hebben.

Heb jij zin in een schitterend avontuur in de vorm van een begeleide groepsreis in de Surinaamse jungle en wil jij niet te veel betalen? Kijk dan eens hier https://www.visreis.nl/groepsreis-suriname voor alle details. Voor het bedrag van 2075,- euro per persoon exclusief vlucht is dit de meest voordelige prijs gelet op vergelijkbare visreizen naar Suriname! Kijk en vergelijk en neem dan snel contact met ons op. Of nog beter! Meld je direct aan via info@visreis.nl of 0628 - 308 345.

VISREIS.NL

Joris Nieuwenhoff

ANDEREN LAZEN OOK