Voor Zweeds avontuur kom je naar de Fair for Lure & Fly

Beursinformatie verzorgd door Hengelsporthuis.com

Voor Zweeds avontuur kom je naar
de Fair for Lure & Fly

Degene die al langer loopt te dubben over een avontuurlijke vistrip naar Zweden, moet dit weekend vast en zeker naar het Eiland van Maurik. Tijdens de Fair for Lure & Fly vind je tussen alle roofvisexperts ook de stand van SwedenFishing.com. De beste aanbieders van toeristische accommodaties in Zweden én de bijbehorende sportvisarrangementen ontdek je namelijk bij deze organisatie.

Zweden heeft veel te bieden: uitstekend viswater, prachtige natuur, rust en stilte, heldere wateren en schone, zuivere lucht. Zweden is veilig en alle delen van het land zijn gemakkelijk te bereiken. Internationaal gezien is het kostenplaatje erg aantrekkelijk en ook het service- en communicatieniveau in Zweden ligt erg hoog.

Door het hele land zijn o.a. de vissoorten snoek en baars goed vertegenwoordigd, en als men meer naar het zuiden van het land gaat is er ook genoeg snoekbaars te vangen. Zalm en forel komen zowel voor in de rivieren, de grote meren Vänern en Vättern als langs de kust. In de meer hooggelegen delen van midden-Zweden vind je in de rivieren, beken en meren voornamelijk forel, ridderforel en vlagzalm.

Dit alles biedt een visliefhebber de mogelijkheid om de meest populaire vissoorten te vangen, zonder hierbij te hoeven dringen met andere vissers om een geschikte stek te vinden. In Zweden is het niet ongewoon dat je een beek of een meer helemaal voor jezelf hebt.

Laat je tijdens de Fair for Lure & Fly eens goed informeren bij de gastvrije mensen van SwedenFishing.com en maak je Zweedse vissersdromen waar!

Meer informatie over deze overkoepelende organisatie vind je op: www.swedenfishing.com