image description

Vissen op haai in Zeeland

 In aflevering elf van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 12 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tame en Daniël op haaien bij de deltawerken van Neeltje Jans.

Tamme en Daniël werpen vanaf het strand bij Neeltje Jans hun hengels uit. Vissend met garnalen en grote zagers hopen ze op een Nederlanse haai. Die vang je niet zomaar vanaf het strand, dus het is vandaag extra spannend. De eerste aanbeet is niet van een haai, maar levert een zeebaarsje op.

Gevlekte gladde haai
Dan ineens zijn de haaien gearriveerd. De mannen moeten nu echt aan het werk om de sterke haaien binnen te halen. Meerdere prachtige exemplaren worden gevangen en weer losgelaten.

Kijken dus aanstaande zondag 12 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen
Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland
Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.