Visdeal.nl is 200 deals verder, hoe staat het ervoor?

Persbericht VisDeal.nl

Visdeal.nl is 200 deals verder, hoe staat het ervoor?

Visdeal heeft sinds deze week de 200e deal aangeboden. Het concept van dagelijks een hengelsportartikel aanbieden tegen een fikse korting, slaat aan en maar liefst 20.000 vissers ontvangen tegenwoordig de dagelijkse deals van Visdeal.nl.


20.000 vissers ontvangen tegenwoordig de dagelijkse deals van Visdeal.nl.

Meer leveranciers én producten
Achter de schermen zijn we druk bezig om meer leveranciers aan te sluiten zodat we meer gevarieerde deals kunnen aanbieden. In het begin stonden de leveranciers wat huiverig tegenover ons, maar langzaam begint het tij te keren.

Hengelsportbeurs in Utrecht
We stonden vorig weekend op de hengelsportbeurs in Utrecht en daar kregen we veel reacties van klanten en leden. De meeste reacties waren positief, maar het ons is wel duidelijk geworden dat men over algemeen meer deals en meer gerichte deals wil ontvangen. De roofvisser zit bijvoorbeeld niet op een karperdeal te wachten, maar krijgt liever iedere dag een roofvisdeal en dat geldt ook voor de karper-, zee-, wit- en vliegvissers. Je zult zien dat we de komende tijd ons beleid hier op gaan aanpassen! Verder was de beurs goed opgezet en was het leuk om ook de mensen achter de e-mail adressen te zien!

België
Visdeal is naast Nederland ook helemaal gereed voor de Belgische markt. Nog een paar kleine testjes en dan integreren we ook het Belgische ‘Ideal’ betalen. Het valt ons op dat er veel Belgen zijn aangesloten en verhoudingsgewijs veel producten kopen bij Visdeal.nl.

Foto´s van visvangsten delen!
Sinds kort hebben we ook een fotoblog op de site staan. Hier kunnen vissers hun foto´s uploaden en plaatsen wij deze op het fotoblog (Visvangsten). Niet alle foto´s worden geplaatst, enkel degene die wij bijzonder vinden. Overigens kun je hier ook leuke prijzen mee winnen. Deze foto´s worden automatisch ook op ons Twitter- en Facebook-account geplaatst. (Bij Facebook zijn al 2.250 vrienden aangesloten).

Reviews van klanten
Verder is er een module ontwikkeld waarmee klanten hun mening kunnen geven over Visdeal.nl. De reacties zijn erg bemoedigend; gemiddeld scoren we een dikke 8! Daar zijn we uiteraard trots op, maar we blijven ons best doen om de klanten naar tevredenheid te helpen. Tevens hebben we ook verbeterpunten waar we aan moeten werken. De verzendtijd is soms langer dan nodig… en bij producten die kapot zijn gegaan, kan het garantieproces soms sneller.
 
Doe mee en maak de producten nog goedkoper!
Des te meer hengelsportliefhebbers zich aanmelden voor de nieuwsbrief, des te scherper kan Visdeal inkopen en de producten aanbieden. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Visdeal.nl door enkel je e-mail adres in te vullen. Vanaf dan zul je net als 20.000 andere vissers geen enkele deal meer missen. Je kunt je gratis aanmelden via
www.visdeal.nl.