VIS TV vanaf het Haagse strand

VIS TV VANAF HET HAAGSE STRAND

Komende zondag 8 maart start weer een nieuwe aflevering van het populaire hengelsportprogramma Vis TV. Na hun ijskoude visavontuur van vorige week gooit het presentatieduo Ed Stoop en Marco Kraal het in deze tweede aflevering van Vis TV van dit seizoen over een heel andere boeg.

Achter de prachtige Haagse duinen ligt namelijk een breed strand met eveneens prachtige golfbrekers waar vanaf het prima vissen is. De weergoden werken zondermeer mee als de breker bij eb is drooggevallen en de lijnen ver over de kop zijn uitgeworpen.

Behalve zware zeewerphengels met grote snelle werpmolens, heeft Ed echter nog een andere troef achter de hand om vis te vangen.Kijk daarom komende zondag om 10.00 uur op RTL-7 naar de tweede aflevering van Vis TV Back to Nature waarin Ed en Marco in hun oude Landrover vol hengelmateriaal de mooiste visstekken van Nederland bezoeken.

Herhalingen van het programma, dat mogelijk wordt gemaakt door Sportvisserij Nederland, zijn steeds te volgen op elke eerstvolgende zaterdagmorgen om 8.30 uur op RTL-4.
Meer informatie is te vinden op http://www.sportvisserijnederland.nl/ en op www.vistv.nl