Vis en Vang op Discovery Channel

NIEUWE VIS EN VANG VANAF 6 APRIL OP DISCOVERY CHANNEL

Na het succes van de eerste serie Vis en Vang op Discovery Channel – het programma stond zelfs in de top-3 van de zender - gaat vrijdag 6 april de nieuwe Vis en Vang van start. En we kunnen je alvast melden dat straks heel wat visspektakel de revue passeert.

Presentator Ed Stoop neemt alleen of in gezelschap van specialisten steeds een typisch Nederlandse visserij voor zijn rekening, terwijl daarnaast plaats is voor een buitenlands visavontuur van een onzer globetrotters. Zo worden grote snoeken, snoekbaarzen, maar evengoed brasems en voorns afgewisseld door tonijnen en marlijnen maar ook door allerlei exotische zoetwatervissen. 

Ook de nieuwe serie Vis en Vang, die mogelijk wordt gemaakt door Sportvisserij Nederland en Tangram Producties, bestaat uit 10 afleveringen. De eerste is op vrijdag 6 april van 16.30 tot 17.00 uur. Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 april volgen op genoemde tijden weer vijf afleveringen. Van maandag 16 tot en met donderdag 19 april kun je de resterende vier afleveringen zien. Met ingang van zondag 8 april wordt Vis en Vang tien zondagen lang om 13.00 uur herhaald.