image description

Vanger op zoet en zout: IRIS Pop-Eye!

Vanger op zoet en zout: IRIS Pop-Eye!

Maanden vooraf aan de lancering, heeft deze nieuwe softbait al een knap aantal baantjes gezwommen in heel wat Europese wateren. De vangstberichten liegen er niet om, want rovers van het zoete en zoute blijken massaal voor de in-house ontworpen SPRO shad te zwichten. Wat ons betreft heeft het nieuwe IRIS familielid zich op het vlak van veelzijdigheid en vangkracht dus al ruim bewezen!


 
Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de Pop-Eye was om de ultieme softbait te maken voor zowel de zoet- als zoutwatervisserij. Het ronde lichaam loopt langzaam over in een slanke staartwortel en subtiele ‘paddle tail’ waardoor de Pop-Eye een zeer geringe waterweerstand heeft met maximaal behoud van actie.


Nieuwe IRIS-topper; de IRIS Pop-Eye.

Vis hem supertraag boven de planten tot speedjiggen met zware jigkoppen op grote diepte, met de Pop-Eye kan het allemaal. De baits zijn voorzien van ‘hooksize indicators’ op de rug, die perfect matchen met onze SPRO jigkoppen. De IRIS Pop-Eye is verkrijgbaar in 4 maten, van 14cm snoekbaars-‘killers’ t/m 23cm voor snoek en zoutwatermonsters, in 8 vangende designs.

Vanaf nu verkrijgbaar!

Informatie is ook te vinden op spro.eu.

ANDEREN LAZEN OOK