image description

Vacature verkoopspecialist hengelsport (m/v) in Gouda

Raven  

Vacature verkoopspecialist hengelsport (m/v) in Gouda  

Ben jij een liefhebber van hengelsport en heb je een klantvriendelijke houding? Kom dan werken op onze afdeling Hengelsport bij de Vrijbuiter Gouda, want daar zijn wij op zoek naar een…

Verkoopspecialist (M/V) met ervaring op het gebied van hengelsport

Raven Hengelsport is de grootste hengelsportwinkel van Nederland. Samen met Vrijbuiter in Gouda is Raven Hengelsport een samenwerkingsverband aangegaan. Vrijbuiter verkoopt nu naast het grote assortiment van kampeer- en outdoor artikelen ook de Hengelsportartikelen van Raven. Vrijbuiter is de grootste en tevens de leukste kampeerwinkel van Nederland, uitgebreid met Hengelsportartikelen van Raven!

Wat ga je doen?
Als verkoopspecialist op de afdeling Hengelsport heb jij een adviserende rol, kennis van hengelsportartikelen en help jij de consument bij het doen van hun aankopen. Hierbij komt nog kijken dat jij veel samenwerkt met naaste collega’s, service- en klantgericht bent en met een klantvriendelijke houding in de winkel staat. Jij bent het visitekaartje van de winkel! 

Wij zijn op zoek naar iemand:
    •    Met uitgebreide kennis op het gebied van hengelsport;
    •    Met verkooptalent;
    •    Die initiatief durft te nemen;
    •    Met sterke communicatieve vaardigheden;
    •    Die graag samenwerkt en leergierig is.

Wij bieden:
Vrijbuiter biedt naast een marktconform salaris conform de cao vooral een prettige en informele werksfeer in een dynamische werkomgeving met leuke collega’s. We bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd waarbij het aantal uren kan oplopen tot 38 uur per week. Daarnaast krijg je ook nog eens 20% personeelskorting op ons assortiment en een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer bij ons vandaan woont. 

Solliciteren?
Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan en wil je graag werken op de afdeling Hengelsport bij de Vrijbuiter? Solliciteer hier op de vacature.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

ANDEREN LAZEN OOK