image description

Vacature: allround redacteur Beet-Rovers en Karper

Van je hobby je beroep maken? Dan is dit je kans!

Vipmedia zoekt op korte termijn versterking voor haar hengelsportteam, welke verantwoordelijk is voor de magazines Beet-Rovers en Karper én voor de online platforms/websites www.roofvisnet.nl, www.beet.nl en www.karper-magazine.nl.

 
Waar zijn we naar op zoek?
    • Een enthousiaste, fanatieke sportvisser zonder 9 tot 5 mentaliteit, met…
    • Redactionele vaardigheden, met goede kennis van de Nederlandse taal, maar die ook Engelse en Duitse teksten begrijpt en kan vertalen.
    • Kennis en ervaring met filmen en monteren (bijvoorbeeld met Sony Vegas Pro).
    • Kennis van CMS en ervaring met verzorgen van online content.
 
Functieomschrijving redacteur:
Als redacteur werk je voor de magazines Beet-Rovers, Karper en onze online media. Je redigeert (online) artikelen, waarbij je soms eerst het artikel vanuit het Engels of Duits vertaalt. Daarnaast ga je op regelmatige basis met andere sportvissers op pad voor reportages, waarbij jij de tekst, fotografie en filmbeelden voor je rekening neemt. Ook is er de mogelijkheid om zelf of met de redactie op pad te gaan en daarvan interessante artikelen te maken. Je levert een bijdrage aan de nieuwsvoorziening, zowel voor de magazines, websites als social media en voor nieuwsbrieven. Hiervoor beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt goed omgaan met deadlines en je bent in staat om onder stressvolle situaties snel kwaliteit te leveren. Je hebt een brede interesse in de verschillende visserijen en weet per doelgroep de juiste ‘tone of voice’ te verwoorden omdat je nieuwsgierig bent wat sportvissers bezig houdt en je het laatste nieuws op sportvisgebied volgt. Door de platte organisatiestructuur is er veel ruimte voor eigen initiatief en kun je eigen ideeën tot uitvoering brengen. Kennis van Google Analytics en E-mailmarketing software zijn pluspunten, net als goede fotografische kwaliteiten.
 
Wij bieden:
    • Werken binnen een enthousiast team met een passie voor hengelsport.
    • Een interessante baan die verder gaat dan het bureau en beeldscherm.
    • Mogelijkheid tot bijscholing en cursussen
    • Marktconform salaris en mogelijkheid deelname pensioenregeling.
In principe betreft het een fulltime functie (36 uur/ 5 dagen) in het redactieteam van de sportvismagazines van Vipmedia Publishing & Services. Een uitdagende werkomgeving waarin op de redactie op on- en offline gebied nog veel uitdagingen zijn. De werkplek is gesitueerd in Breda. De functie is per direct beschikbaar. Het liefst vinden we al deze vaardigheden binnen één persoon, maar de vacature kan eventueel ook door twee personen in deeltijd worden ingevuld.
 
Reageren!
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie ter attentie van de redactie Beet naar: info@vipmedia.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de eindredacteur van Beet-Rovers, Mark Pijnappels. Telefoon: 076-5301717 of mail naar mark@vipmedia.nl