image description

Update Skrei vissen in Alesund met de Wahoo!

We zijn er bijna!

Maar nog net niet helemaal. We hebben een heleboel boekingen gekregen in de afgelopen periode in samenwerking met Visreis.nl. In totaal hebben we 50 % dekking nodig om dit waanzinnige avontuur door te laten gaan.

Momenteel hebben we nog maar 20 personen nodig die een paar dagen willen komen vissen en dan hebben we voldoende dekking om het avontuur door te laten gaan. Dat is nog maar een klein aantal. Dus twijfel je nog om mee te gaan? Wat let je? Supervisserij, gezelligheid, topboot, topkapitein en hele dikke vissen! Neem dus snel contact met ons op om jou plek aan boord van de Wahoo vast te leggen en daarmee het avontuur door te laten gaan.

Voor de 20e en daarmee doorslaggevende boeker bieden we 2 dagen vissen aan boord van de Wahoo gratis aan. Dat is een korting van 300 euro! Zorg dus dat je je snel aanmeld en maak kans op deze vette korting! De periode waarin dit plaats gaat vinden is 8 maart tm 5 mei 2019.

Kijk hier voor alle details over deze bijzondere visreis. https://www.visreis.nl/bestemmingen/wahoo/

De deadline om de laatste 20 vissers te vinden is hiermee verplaatst naar medio januari 2019. Neem voor meer informatie met ons op via info@visreis.nl of 0628-308345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Vrijdagmiddag filmselectie 19 juli
Willem Moorman -
image description
Update van de vangsten in Caspe.
Willem Moorman -
image description
Ierse monsters vanuit de kayak deel 1
Willem Moorman -