Ultimate Hengelsport met Dynamite Baits op Carp ‘09

Ultimate Hengelsport

Ultimate Hengelsport knalt met Dynamite Baits op Carp ‘09

Uiteraard zal Ultimate ook verschijnen op Carp 2009 en zal met een groot pakket van Dynamite Baits op de proppen komen, een vast onderdeel in het assortiment van Ultimate.

Hier alvast een preview van de diverse soorten Dynamite Baits op Carp 2009:

Indulgence Boilie Range - Spicy Chicken
Deze boilieserie kenmerkt zich in eerste plaats door zijn andere uitvoering. Naast diverse bekende ingrediënten en geurstoffen baseren deze boilies zich op vogelmeel, kippenlevermeel, speciale oliën en specerijen. In het bijzonder bij wateren waar vismeelbolies de dominerende zijn kun je met deze boilies goede vangsten bereiken

TH The Source Boilie Range
Terry Hearn is door de jaren heen een van de meest gerespecteerde karpervissers in Engeland en al jarenlang werkend in het team van Dynamite. Gebaseerd op zijn ervaringen en inzichten heeft Dynamite samen met hem deze boilies ontwikkeld. Het zijn boilies met enorm veel voeraspecten, waaronder eiwit, kaas, vismeel, vleesmeel en een scala aan geheime ingrediënten.
Terry vist al sinds jaren met deze boilies en krijgt talloze terugvangsten die duiden op een grote acceptatie en onweerstaanbaarheid van deze boilies door de karper. Het complete aassysteem biedt boilies, Stickmix, Pop Ups, vloeistoffen en lokstoffen aan.

Dynamite Baits
Indulgence en TH The Source Boilie ranges.


Fresh Fish Boilie Range - Mussel & Oyster
Deze boilie wordt met vloeibaar gemaakte vis, mosselen en oestervlees samengesteld. Omdat mosselen tot het basisvoer van karpers hoort zijn deze boilies ook op zwaar bevist water een uitstekend aas.

Spicy shellfish Boilie Range
Vloeibare schaaldieren, Robin Red, vloeibare Garnalen en fijn garnalenmeel maken deze boilies zeer bijzonder.

Dynamite Baits
Fresh Fish en Spicy Shellfish boilie ranges.

Frank WarwickFrank Warwick’s Spicy Tuna & Sweet Chilli Boilie Range
Dit aas in samengesteld door Terry Hearn waarbij gebruik gemaakt wordt van het legendarische Chocolat Malt Flavour gebaseerd op een mix van tijgernoten en gele vogelvoermix.
De tijgernoten geven het aas een “Cruncheffect”, wat karpers graag hebben en het verhoogt de afgifte van natuurlijke suikers en lustopwekkers. Dit aas is zowel in de zomer als in de winter effectief.

Terry Hearn’s Chocolate Malt & Tigernut Boilie Range
Dit aas is samengesteld door Terry Hearn en ook van het legendarische Chocolat Malt Flavour gebaseerd op een mix van tijgernoten en gele vogelvoermix en heeft ook weer dat “Cruncheffect”.

Dynamite Baits
Spicy Tuna & Sweet Chilly en Chocolat Malt & Tigernut boilie ranges.

Terry Hearn’s Red Fish Boilie Range
Terry ontwikkelde dit aas door gebruik te maken van het “verse-vis-concept” en vloeibare haring, green lipped mussel, leverpoeder en Robin Red, dat een onweerstaanbare recept vormt.
Terry heeft dit aas de afgelopen twee jaar in de praktijk getest en heeft hier zijn grootste vissen mee gevangen.

Marine Halibut Boilie Range
De vangstsuccessen van Halibutpellets als voer en aas, maakt deze Boilieserie alleen maar een logisch vervolg. Ontwikkeld door Frank Warwick hebben deze boilies voor vele vangsten in Europa gezorgd. In Engeland gelden de boilies tevens als uitstekend aas voor de barbeel. Veel barbeelspecialisten zweren erbij. Dit complete aassysteem biedt boeilies, Stickmix, Pop Ups vloeistoffen en lokvoer aan.

Dynamite Baits
Red Fish en Marine Halibut boilie ranges.

Ultimate Hengelsport staat met een uitgebreide stand (standnr. 44) op Carp 2009. Kom dus langs om een kijkje te nemen naar ondermeer bovenstaande artikelen en veel meer…

Voor meer informatie : www.ultimatehengelsport.nl