image description

Ultiem vaderdagcadeau

Beet 

Ultiem vaderdagcadeau  

12x Beet magazine + GRATIS Beet Plug & Play set + visboek   

Vaderdag 18 juni 2017, winkels en het internet worden afgestruind op zoek naar wat leuks voor papa, maar die sokken en shampoo zijn nu wel gezien. Tijd voor wat origineels. Wat te denken van een gebruiksklare visset en dat tezamen met het allerleukste sportvismagazine Beet? Goed voor vele uren quality time met het gezin. Klik HIER voor het ultieme Vaderdag cadeau.
 
Hoe leuk is het om met je zoon, dochter of vader even een hengeltje uit te gooien? Wij hebben hier de ultieme ‘plug&play’-set voor in petto, ofwel een gebruiksklare visuitrusting voor onderweg of op vakantie.

Het mooie van deze visset is dat hij bijna geen ruimte in beslag neemt en zo in de (rug)tas of koffer past. Plus als extra vaderdagcadeau: het boek ‘Zo leer je vissen’, geschreven volgens echte jeugdjournaalformule dus zelfs de ‘expert’ kan er nog wat van oppikken. Klik HIER.
 

De Beet plug & play set bestaat uit: Telescoop werphengel, werpmolen ‘Guideliner' 3000 RD met vislijn, tackle box, kunstaas, dobber, hakensteker, loodjes en haakjes.
 

Het mooiste twee-in-één sportvismagazine Beet-Rovers, bordenvol spectaculaire visverhalen.
 

Quality time tussen vader en zoon langs de waterkant en waarom niet met het hele gezin op pad?
 
Geef je vader of opa dit voordeelpakket cadeau - of zorg dat je het als vader cadeau krijgt:
12x het dubbeldikke Beet-Rovers magazine (t.w.v. € 71,40) + de Beet plug&play hengelset + het boek 'Zo leer je vissen' (t.w.v. € 55,-) = samen voor € 59,50 >> jouw voordeel = € 66,90! Stopt automatisch!
 

Het voor een ieder leerzame visboek ‘Zo leer je vissen’.

Liever een korting op je abonnement i.p.v. een visset met boek? Klik HIER voor 12 nummers voor € 35. Let op, deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2017!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Beet-Rovers Januari 2019
rudy.van.duijnhoven -
image description
Catfish Camp Caspe (1) Pelletvisserij
Marc Borst -
image description
Vooruitblik beet-rovers februari
Marc Borst -