image description

Tweedehands hengelspullen indoor braderie

Door Ron Smits

Op zondag 16 december a.s. organiseren de West - Brabantse Zeevissers een koop/verkoop en ruil indoor braderie in het Hart Van Gastel midden op de markt in het Brabantse Oud Gastel.  De entree is geheel gratis en er is ruim voldoende parkeerplaats beschikbaar.

Lekker gezellig tussen de Sinterklaas en Kerstdrukte struinen tussen tafels boordevol tweedehands hengelsport materiaal. Misschien vindt u daar juist dat molenspoeltje waar u al heel lang op zoek bent. West-Brabant is altijd het centrum geweest van vele grote kampioenen op het gebied van zeevissen. Wereldkampioenen, EFSA-kampioenen en natuurlijk Nederlands kampioenen kunt u zomaar tegenkomen op deze indoor braderie, want vaak worden deze evenementen druk bezocht voor gewoon een hapje, drankje en wat visserslatijn.

De Nederlandse jeugdkampioene en haar moeder Clarinda Rijnberg tijdens een minibeurs in Stavenisse dit jaar.

Heeft u misschien in de schuur of op zolder nog wat hengelspullen, die u niet meer gebruikt? Reserveer dan een tafel van ongeveer twee meter om uw oude spullen van eigenaar te doen wisselen. Een tafeltje inclusief twee consumptiebonnen kost slechts vijf euro. In feite kost de tafel dus niets en de opbrengst is geheel voor uzelf. Op dit ogenblik zijn er al ca. twintig tafels gereserveerd. Bezoekers zijn welkom vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur. De verkopers kunnen al terecht om 09.00 uur om de tafels in te richten.

Voor meer informatie en/of het reserveren van een tafel kunt u terecht op het forum Vrienden van de West Brabantse Zeevissers:

https://www.facebook.com/groups/1126620630703225/?ref=br_tf

Zondag 16 december staat al in mijn agenda genoteerd. Kom ik u ook tegen in Oud Gastel?

ANDEREN LAZEN OOK