image description

Tot volgend jaar

Nog enkele dagen en dan is 2020 (gelukkig) voorbij, wat een jaar was dit. Het was voor heel veel mensen en bedrijven een rampjaar maar voor veel andere bedrijven weer een topjaar.

Wij als Cordes Travel hebben uiteraard flink verlies, maar wij gaan het redden in 2021, absoluut geen zorgen daar. Cordes Travel is een gezond en efficiënt bedrijf die alles goed onder controle heeft. Dat bleek wel uit het feit dat 95% van onze gasten gewoon in de door hun (om)geboekte periode op visreis konden naar Noorwegen en IJsland om daar lekker te vissen.


Vangsten Oktober 2020

Cordes Travel was het enigste reisbureau dat alle regels in het Noors goed hebben gelezen en ons dubbel hebben laten informeren, met de juiste documenten mochten onze groepen vanaf midden juli tot eind oktober gewoon naar Noorwegen en IJsland. Dat was natuurlijk goed nieuws en bracht ook meteen een flink aantal nieuwe boekingen, vissers die “last minute” naar Noorwegen wilde.


Vangsten Oktober 2020

Voor 2021 is er inmiddels al heel veel geboekt, hier en daar nog wat plaatsen vrij voor bv de Festivals in Nappstraumen Lofoten (mei en juni 2021) en ook bij nog een aantal andere locaties. Wil je in 2021 nog op visreis, wacht dan niet te lang met boeken. Want nu men aan het vaccineren is, krijgen de vissers weer hoop en zien we de boekingen voor 2021 en 2022 weer stijgen. Volgend jaar reizen er méér dan 4300 mensen naar verschillende landen via Cordes Travel.


Dikke Roosterfish uit Panama

Ook leuk om te melden dat onze actie voor het gratis sportvis-pakket nog 1 maand verlengt wordt. Boek je voor 31 januari 2021 je visreis voor hetzelfde jaar 2021, dan krijg je een sportvis-pakket twv 150,-. Je krijgt een dikke Penn Slammer molen, een klos Spiderwire gevlochten lijn en een paar mooie grote Berkley shads, gewoon helemaal gratis als cadeautje. Dus boek voor 31 januari nog je visreis bij Cordes Travel en ontvang dit prachtige pakket !


Dikke schol bij Nappstraumen, gevangen door Hugo

Zoals gezegd, volgend jaar (2021) is er al heel veel geboekt, maar er is hier en daar nog plaats. Maar ga je in 2021 al op visreis en heb je plannen voor 2022, wees er dan ook snel bij want er wordt nu al volop voor 2022 geboekt. Veel vissers zijn omgeboekt van 2020 naar 2021 en willen daarom 2022 alvast vastleggen en een aantal groepen die 2021 overslaan en 2022 wel vast willen leggen.


Visgids Douglas met een kabeljauw van Havoysund

Waarom boek je je visreis naar Noorwegen, IJsland, Panama, Ierland, Spanje, Canada, Zweden, Madagaskar of Costa Rica nu bij Cordes Travel ? Daar zijn verschillende redenen voor, denk bijvoorbeeld aan het feit dat we al 17 jaar bestaan, zelf 8 jaar in Noorwegen hebben gewoond, we tijdens je visreis 24/7 bereikbaar zijn, we gratis prive-les geven, je voor Noorwegen en IJsland een nieuwe eigen A3 gelamineerde kleuren zeekaart krijgt, een gratis sportvis-pakket, stevige kofferlabels, we hebben dikke boekwerken met informatie over hoe te vissen in oa Noorwegen en IJsland en tot slot staan alle prijzen openbaar op de website, geen “vanaf” prijzen en geen verborgen kosten, alles netjes en openbaar op de website bij elk huisje.


Visgids Henry in IJsland

Wil je op de hoogte blijven vd vangsten of speciale acties, kijk dan op onze website bij de “vangstberichten” of meld je aan voor onze nieuwsbrief en zorg dat je niets mist.

Tot slot wensen alle bezoekers van Total-Fishing een waanzinnig en vooral gezond en normaal 2021 en dat we weer terug mogen gaan naar een normale wereld waar we weer overal heen kunnen gaan en dubbel moeten genieten vh leven, want je ziet je weet nooit wat de toekomst brengt dus geniet nu !

Een goed uiteinde en tot volgend jaar !

Groetjes,

Linda en Raffie Cordes

www.cordestravel.nl

 

ANDEREN LAZEN OOK