image description

Top Product Award 2017 voor Suzuki

Suzuki  

Top Product Award 2017 voor Suzuki buitenboordmotoren 

De nieuwe high-performance Suzuki DF175AP en DF150AP zijn van technische topklasse. Dat blijkt uit de prijs die het Boating Industry Magazine aan deze supercompacte en lichtgewicht buitenboordmotoren heeft toegekend: de Top Product Award 2017. De jury prijst de geavanceerde en innovatieve motortechnologie.

Het magazine kiest elk jaar uit een reeks nieuwe accessoires, motoren en boten de beste producten. Dit jaar waren er honderden genomineerden, waaruit uiteindelijk vijftig winnaars van de Top Product Award zijn gekozen. Deze producten wisten zich op buitengewone wijze te onderscheiden met innovatie en vernieuwing.

De Suzuki DF175AP en DF150AP vallen volgens de jury op door de soepele bediening dankzij het drive-by-wire gas- en transmissiebediening van Suzuki Precision Control. Ook krijgt de trillingsarme motorloop de handen op elkaar.

Dat is bereikt door het Counter Balancer System, het Thrust Mount System en Suzuki’s OFFSET aandrijfas, waardoor het zwaartepunt van de motor meer naar voren ligt.

Verder prijst de jury de kracht van de motoren. Door de hoge 10.2:1 compressieverhouding is er volop koppel bij lage toeren. Tegelijk zijn de motoren zuinig door het nieuw ontwikkelde Semi-Direct Air Intake System.

Het is niet de eerste keer dat Suzuki met zijn buitenboordmotoren in de prijzen valt. De Top Product Award werd in 2014 toegekend aan de DF30A en DF25A en in 2015 aan de DF200AP.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -