T.F. Filmpjes

T.F. Filmpjes

Binnenkort komt er een erg leuke uitbreiding van al het sportvisnieuws/wedstrijdverslagen/prijsvragen/artikelen/productinformatie,diverse colums etc op Total Fishing. Er wordt aan de huidige site van Total Fishing een apart gedeelte  toegevoegd waarop u allerlei sportvisfilms kunt gaan bekijken, inclusief een archief en nog wat andere nieuwe mogelijkheden die we nog even geheim houden.

We hebben er lang aan gewerkt om het zo goed mogelijk te kunnen presenteren en minstens zo belangrijk; het ook te kunnen volhouden! We gaan daarom ook rustig beginnen met filmpjes van auteurs, lezers en bijzondere gebeurtenissen uit de sportviswereld. Vervolgens zullen we steeds meer  filmpjes gaan plaatsen die een waardevolle aanvulling op b.v. een artikel kunnen gaan betekenen, waarin bepaalde technieken ook via een filmpje veel meer duidelijkheid kunnen gaan verschaffen.

Destijds was Total Fishing de eerste die dagelijkse live-verslagen plaatste van visreizen etc. die door sportvrienden werden gemaakt. We willen in de toekomst  daarop verder doorborduren en dergelijke verslagen ook gaan onderbouwen met dagelijkse filmpjes, interviews en dergelijke live vanaf de vislocatie waar dan ook ter wereld!


Zo komt de nieuwe layout van de Film-pagina er uit  te zien

Er zullen eerst nog wel eens wat kinderziektes voorkomen maar dat is altijd met iets nieuws en daarvoor vragen we dan ook uw begrip.  Deze maand hopen we daadwerkelijk te  beginnen  met de eerste filmpjes die dan op termijn een bijna dagelijkse aanvulling op het Total Fishingnieuws moeten gaan worden.

De medewerkers van T.F hebben er ongelofelijk veel zin in om u als lezer dit te kunnen aanbieden en de mogelijkheden van allerlei toepassingen vliegen dan ook over tafel. Nogmaas we gaan rustig beginnen en zijn ervan overtuigd dat u  deze uitbreiding zult gaan waarderen. We houden u in ieder geval op de hoogte!