Spro wederom groots van de partij in Stellendam!

SPRO weer groots aanwezig op de Fair for Lure & Fly / Zeehengelsport Totaal!

Al sinds de eerste editie van beide beurzen is SPRO vaste standhouder. Elk jaar staan beide beurzen weer in het teken van de nieuwe producten voor het komende seizoen en op de stand van SPRO kunnen roof- en zeevissers weer hun hart ophalen… Een selectie van enkele noviteiten voor komend seizoen….


Altijd gezellige drukte op de Spro-stand.

Gamakatsu Anessa hengels

De Gamakatsu Anessa serie bestaat uit een achttal hengels variërend van een 30 grams 2,10m blank voor de actieve snoekbaars- en forelvisserij tot aan een 100 grams 3,00m blank voor de jigvisserij op bijvoorbeeld kabeljauw. De hengels zijn allen afgewerkt met Fuji® geleideogen en reelhouder.
De nauwkeurigheid en directe actie van de Anessa blanks zijn fenomenaal te noemen. Alle componenten zijn volledig zoutwaterbestendig.

SPRO Fast FWD B/10 World Champion Boat

Deze boothengel is speciaal ontwikkeld voor het WK bootvissen 2008 in samenwerking met Wereldkampioen Eric Goossens. Deze lichte en oersterke carbon boothengels zijn uitgevoerd met SIC geleideogen en worden geleverd met een viertal verwisselbare toppen met verschillende werpgewichten.
Een hengel die perfect is voor de Nederlandse kustvisserij.

Norway Expedition

Een volledige serie hengels, systemen en accessoires voor de populaire visserij in Noorwegen is voor het eerst te bewonderen op de beurs in Stellendam. Aan deze complete Norway Expedition range gingen enkele jaren van ontwikkeling vooraf en het resultaat is een perfect afgestemde lijn op de verschillende vissoorten. Alle producten zijn uitvoerig getest door Noorwegen-specialist Andreas Veltrup. Van de actieve jigvisserij op koolvis tot de zware visserij op enorme heilbot, de visser vindt wat hij zoekt in deze serie.


Uitvoerig getest door Noorwegen-specialist Andreas Veltrup.

The Rapper

Wellicht dé ‘jerkbaithit’ voor het 2010 seizoen! Deze jerkbait laat zich zeer gemakkelijk vissen en staat garant voor maximale attractie en een zeer nauwkeurig te bepalen actie. Uitgevoerd in 14 aantrekkelijke designs, in drijvende en langzaam zinkende uitvoering. Verder is de Rapper voorzien van Gamakatsu dreggen en heeft de enorm luidruchtige ratels.
 
Naast deze nieuwigheden zijn ook de nieuwe HS Shads, Screamin’ASP, de serie roofvistangen, leaders en onderlijnmaterialen niet te missen.

Ook zullen de nieuwe Jarvis Marine Watersnake electromotoren te bewonderen zijn waarbij er voor het 2010 seizoen een luxe bow-mount versie beschikbaar is.

Ook Henk Simonsz zal wederom aanwezig zijn op de stand met zijn volledig uitgeruste visboot, alsmede de leden van het SPRO Zoutwaterteam die u verwelkomen op de SPRO-Gamakatsu stand.


Even voelen.

Werpwedstrijd

Op het buitenterrein vindt een SPRO werpwedstrijd plaats waarbij leuke prijzen te winnen zijn, waaronder een SPRO Dropshot Vertical 1,80m hengel! Deelname is gratis en elke deelnemer krijgt een leuke en ‘vangende’ attentie mee naar huis!

Wederom dus een reden om aankomend weekend een bezoek te brengen aan de Fair for Lure & Fly en Zeehengelsport Totaal beurs in Stellendam!

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Pielen In Zwolle!
Willem Moorman -
image description
Als de vogeltjes fluiten, willen wij naar buiten.
Willem Moorman -