SPRO presenteert nieuw roofvispakket voor 2012 op Fair for Lure & Fly

Persbericht Spro Sports Professionals

SPRO presenteert nieuw roofvispakket voor 2012 op Fair for Lure & Fly

Als één van de grootste publiekstrekkers op de jaarlijkse Lure en Fly beurs ontbreekt Spro/ Gamakatsu ook in 2011 niet op het populaire roofvisevenement te Maurik. Gezien de grote uitbreiding in de Spro, Gamakatsu en Watersnake productranges, is de stand wederom vergroot.


Spro/Gamakatsu dit jaar met een nog grotere stand vertegenwoordigd op de Fair for Lure & Fly.

Wij staan met ons team waaronder roofvisspecialist Henk Simonsz klaar om het nieuwe pakket te presenteren en al uw vragen te beantwoorden. Hieronder alvast een klein voorproefje van onze nieuwe ontwikkelingen…


Diverse kunstaasdemonstraties door Henk Simonsz.

Molens
Het heeft even op zich laten wachten, maar nu is het dan eindelijk zo ver: naast onze meest succesvolle molen ooit, de RedArc, hebben wij vanaf dit seizoen ook de nieuwste GoldArc, GrandArc en Opera-molens. Of wat te denken van de nieuwe ZaltArc en de nieuwe Passion XTR met slip voorop?


De gloednieuwe GoldArc.

Hengels
Naast een uitbreiding in de succesvolle HS River Raid-hengels komen we dit jaar ook met een compleet nieuwe serie: Spro Vortezza. Deze hengels zijn het resultaat van het voortdurend streven naar een ultieme roofvisserie. ‘Wild & tough’ (wild & stoer) komt op perfecte wijze tot uiting in deze eersteklas blanks. Licht, snel en direct zijn zomaar een paar sleutelwoorden die deze hengels typeren.


Vortezza-hengels: licht, snel en direct.

Kunstaas, kunstaas en nog meer kunstaas…
Voor het komende seizoen hebben wij weer een aantal geweldige nieuwe zaken in de line-up. Denk hierbij aan nieuwe series pluggen zoals de naar Japanse maatstaven ontwikkelde Nippon en de natuurgetrouwe Ikiru-serie. Of wat te denken van nieuwe kleuren in de befaamde assortimenten PikeFighter, Screamin’Devil en The Rapper? Of de nieuwste aanwinst: de kleinere Baby Devil met unieke nieuwe kleuren!


De kleinere Baby Devil in unieke kleurcombinaties.

Verder zijn er de nieuwste weedless Aruku75 met speciale Gamakatsu dubbele haken en de langverwachte en kleinste telg in het BBZ programma: de BBZ 2,5”. En last but not least: de Triple Devil, die op de valreep de deadline haalde waardoor onze nieuwste 3-delige Screamin’Devil Swimbait voor het eerst op de Fair te zien zal zijn.


De gloednieuwe Triple Devil.

Ook zijn de nieuwste kleuren binnen van het DullShad-pakket en natuurlijk de nieuwste DullShads met Squid Oil Formula. Er is gewoonweg te veel om op te noemen, dus kom zeker langs in Maurik om het allemaal te bekijken!


Veel nieuwe, natuurgetrouwe pluggen en Dull Shads in nieuwe kleuren en met squid oil formula.

Doodaas-range
Naast een uitgebreid arsenaal aan roofvisaccessoires komt SPRO dit jaar met een geheel nieuwe en vernieuwende range aan doodaasartikelen, ontwikkeld in zeer nauwe samenwerking met een aantal van de meest gerespecteerde doodaasvissers om zo perfect mogelijke systemen en takels te ontwikkelen. Alle verpakkingen zijn voorzien van duidelijke tekeningen en uitleg om het aas op de juiste wijze te monteren voor het perfecte resultaat.

Dreggen
Onze meest populaire en alom bekende dreg, de Treble 13, heeft er een nog sterkere uitvoering bij: de Treble 18. Voorzien van een gepatenteerde Magic Eye voor een snelle en eenvoudige bevestiging aan de splitring en een verkorte haaksteel waardoor de haakpunten dichterbij het kunstaas zitten; dit haakt de vis sneller, ook bij een snelle en agressieve aanbeet.

Buitenevenement
Naast alle activiteiten op de grote Spro-stand vindt u ons ook op het buitenterrein. Hier nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Spro/ Dé Roofvisprecisie-werpwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn.


Wedstrijdje precisiewerpen bij Spro waarmee leuke prijzen te winnen zijn!

Het voltallige Spro-team heet u van harte welkom op de Lure & Fly te Maurik!

www.spro.eu