Spro aanwezig op Carp 2009

Spro pakt uit op Carp 2009

Groothandel Spro zal net als de afgelopen jaren wederom prominent aanwezig zijn op de Carp 2009. Naast het inmiddels welbekende Strategy-pakket zullen er uiteraard ook items van Spro en Gamakatsu te zien zijn.

Strategy verdient wel de meeste aandacht. Het merk heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd en het resultaat is duidelijk zichtbaar. De combinatie van een pakket met enkele honderden artikelen, een vierkoppig tellend consultancyteam, de intensieve reclame-inspanningen gedurende de afgelopen jaren en een enthousiaste ontvangst door de markt, heeft voor dit succes gezorgd.

Nieuw Boek

En dat is nog niet alles. Naar we mogen vernemen van de consultants is dit slechts het begin. De ambassadeurs zitten bomvol ideeën en hebben nog genoeg zaken op de plank liggen om de aankomende jaren de karpervisser te verrijken in hun hobby.

Het enthousiasme van de Strategy-team uit zich verder in het boek dat uitgebracht zal worden op de karperbeurs: “Strategisch op Karper”, een meer dan 80 pagina’s tellend boekwerk vol enthousiaste verhalen, ervaringen, tips, illustraties en prachtige foto’s. Een aanrader voor zowel de beginner als de gevorderde.

Voor meer details over het boek, klik hier.

Gamakatsu

Uiteraard zullen er ook vele producten van Gamakatsu te vinden zijn. Haken en lijnen vormen daarbij het belangrijkste onderdeel. Op het gebied van lijnen is Gamakatsu Fluorocarbon steeds vaker te vinden in de tackle boxen. De zinkende en nagenoeg onzichtbare eigenschappen van de lijn blijken steeds vaker van doorslaggevende betekenis te zijn op dressuurwater.


Hengels

Op het gebied van hengels is er ook alles te zien. De gehele range staat klaar om ter hand genomen te worden. Eén van die hengels is de X-Ray. Een bijzonder sober uitgevoerde karperstok die uit topcomponenten is samengesteld. Je kunt het allemaal met eigen ogen zien en met eigen handen voelen op de Karperbeurs.

Naast alle grote producten zal ook het kleinmateriaal uitgebreid aan bod komen. Een compleet nieuw pakket aan naalden, tubes, clips, rigs en meer accessoires zullen te bekijken zijn.

De 180 m2 stand van Spro zal dus meer dan goed gevuld zijn. Kom dus ook naar de Karperbeurs 2009, 7 en 8 februari as.!