image description

Speciale aanbiedingen van Catfish Camp Caspe

Catfish Camp Caspe  

Speciale aanbiedingen van Catfish Camp Caspe  

Gert van Schaick heeft speciaal voor Totalfishing voor de Pasen en voor april twee gelikte aanbiedingen in elkaar gezet. 

De Paasaanbieding is geldig tussen 24 maart en 7 april, waarbij je naar wens de dag van aankomst kunt kiezen. Je kunt in deze periode vissen op meerval, karper of snoekbaars. 

Appartement en boot komen (inclusief het gebruik van een gratis hengelset) op 200 euro per persoon voor zes dagen vissen en een verblijf van zeven nachten. Kortere of langere periodes zijn eveneens mogelijk. Een eventuele visgids of een ander arrangement kan bijgeboekt worden, vraag bij Catfish Camp Caspe naar de prijzen.

Ter indicatie: een retourvlucht Amsterdam - Barcelona komt in de periode van 10 tot 17 april op circa € 80,00. Vanaf Brussel kan er nog beduidend goedkoper worden gevlogen.

De aanbieding voor de maand april is bedoeld voor de liefhebbers van het vissen op karper of meerval. Je kunt dan in de periode van 7 tot 21 april een verblijf boeken met een dag van aankomst naar keuze. 

Een appartement en boot inclusief gratis gebruik van hengels komt op 220 euro per persoon voor zes dagen vissen en een verblijf van zeven nachten. Een korter of langer verblijf is eveneens mogelijk.

Deze aanbieding komt op 300 euro wanneer je er voor een dag een gids bij wilt boeken om meteen met succes van start te kunnen gaan. In de genoemde periode zijn er al retourvluchten beschikbaar vanaf circa 90 euro.

Voor nadere informatie:
Gert van Schaick
Calle el Lucio 9
50700 Caspe
Spanje
Tel. 0034 659371378
Email: ccc-spanje@movistar.es
Website: www.catfish-camp-caspe.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Spinnend Streameren: Deel 2
Willem Moorman -
image description
Spinnend streameren: Deel1
Willem Moorman -