SOUL ‘Catch your dream’

klik om naar de website te gaanPersbericht Soul Carp

SOUL ‘Catch your dream’

SOUL is nu een aantal jaren op de markt en kenmerkt zichzelf nog steeds in stijl, klasse en kwaliteit. Het heeft als doel enkel die artikelen in de markt te zetten die zich, op één of meerdere van voorgenoemde punten, onderscheiden.

Niet alleen de artikelen, maar met alles proberen we ons te onderscheiden van de rest. Nu een paar jaar later is SOUL uitgegroeid tot een zowel nationaal als internationaal bekend merk dat binnen de karpervisserij zijn sporen heeft verdiend.

klik om naar de nieuwe website te gaan

Karpervissen is een fantastische sport die ieder jaar opnieuw een stukje meer van de wereld verovert. Nog niet zo lang geleden was de moderne karpervisserij vrijwel alleen toegespitst op West Europa. Inmiddels heeft deze tak van het sportvissen zich verspreid over de gehele wereld en brengt het vreugde en avontuur in de harten van vele karpervissers.

Het mooie van karpervissen is dat iedereen het kan beleven op zijn of haar eigen manier. Voor de één is het een dagje pure ontspanning terwijl het voor de ander een echte uitdaging en een ‘Way of Life’ is. SOUL deelt deze gemeenschappelijk deler en draagt hier dan ook graag aan bij.

Op de geheel vernieuwde website vind je naast de gebruikelijke informatie zoals, nieuws, galerij, dealers, contact en vele andere dingen, nu ook de mogelijkheid digitaal door de brochure te bladeren of om hem te downloaden. Verder kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws op karpergebied.

Meer informatie: www.soulcarp.com