SOUL 2009 catalogus is uit….

SOUL 2009 catalogus is uit….


Vers van de pers…..de nieuwe SOUL 2009 catalogus! 

SOUL, een merk dat ontwikkeld en ontstaan is vanuit de ziel van een aantal karpervissers. Een merk dat langzaam maar zeker een groei doormaakt. Niet alleen qua product gamma maar zeker ook omdat de producten van SOUL staan voor functionaliteit, degelijkheid, verbeteringen en…innovaties.


Met name de SOUL bivvies, foedralen en tassen hebben  veel karpervissers aangenaam verrast op één of meerdere van deze punten. In 2009 komt SOUL met een reeks nieuwigheden die allemaal in deze 64 pagina’s tellende, zeer luxe en origineel vormgegeven catalogus vermeld staan.



Met name het nieuwe concept glasfiber frame voor de “ovals” is doordacht, uniek, zeer sterk en degelijk. Details van deze Transformer & Conquest Full Options zijn duidelijk afgebeeld in de catalogus. Ook de hengels, Premium chair en bedchair met twee verwisselbare “covers”, Premium Bivvy Table Bag, de System-X beetmelders, Big Wheel carptrolley en een complete Weigh Tripod zijn klasse in hun soort. Kortom, een catalogus vol nieuwigheden

Dit “jasje” past perfect bij een merk als SOUL. De catalogus is gratis af te halen op de SOUL stand op Carp Zwolle 2009 of bij uw locale winkelier. 
www.soulcarp.com