SNB Pike Experience op 12 oktober in Almere

Persbericht SNB

SNB Pike Experience op 12 oktober in Almere  

Met trots melden wij dat onze oude bekende, de SNB Manifestatie, terugkomt in een volledig nieuwe vorm en op een nieuwe locatie: De SNB Pike Experience! 
 
De Experience zal bij Haddock Watersport, direct gelegen aan het Weerwater in Almere, gehouden worden. Binnen vindt je diverse stands van aanwezige deelnemers en workshops met praktijk demonstraties. De befaamde tweedehands markt met onvoorstelbaar veel roofvisspullen op de tafels, de grote tombola en de stands van enkele winkeliers, groothandelaren en de praktische demo’s van bijvoorbeeld kunstaas bouwers en streamer binders, het is er allemaal.
 
Geheel nieuw is dat je tijdens een bezoek aan de Pike Experience ook daadwerkelijk kunt gaan vissen. Ten eerste kun je natuurlijk zelf je spullen meenemen en op pad gaan en je visdag zodoende combineren met een bezoek aan onze dag.
 
Daarnaast hebben wij een flink aantal ervaren visgidsen en leden van ons SNB Promotieteam aanwezig die met hun boot beschikbaar zijn. De Promotieteam leden zullen vooral uitleg en demonstraties geven, de visgidsen nemen je mee om daadwerkelijk met hen te gaan vissen. 
 

Met boten kunnen we gelijk het Weerwater op.
 
Je kunt, geheel gratis, een uur mee met een ervaren visgids. Natuurlijk geldt deze gids-actie alleen als je lid bent van de SNB. Ben je dat niet, dan kun je dat ter plaatse wel worden natuurlijk. Sowieso slim om lid te zijn, want tijdens de Pike Experience zullen er meer speciale acties voor leden zijn. Maar naast het botenspektakel zijn er ook mogelijkheden voor streetfishing in de aangrenzende stadswateren van Almere. 
 
De planning van het programma moet natuurlijk, nu nog een half jaar te gaan, nog verder worden ingevuld, maar…. Er zijn in elk geval demonstraties op het gebied van dood-aas vissen, streetfishing, dieptemeters, werpen (met reels), streamerbouw, onderhoud van je materiaal etc. 
 
Je kunt in elk geval rekenen op Shimano, Lowrance/Eagle, Hotspot Fishing, Fly & Spin, Hengelsport De Snoekbaars, Lureparts, Sportvisserij Nederland, Vereniging Nederlandse Vliegvissers, Beet/Rovers en natuurlijk zoals gezegd ons Promotieteam en een flink aantal ervaren visgidsen. Bij die gidsen staan al een aantal klinkende namen zoals bijvoorbeeld Bertus Rozemeijer, Daan Verbruggen (onder voorbehoud van zijn werkrooster….) en Mike Dijkstra.
 
Het mooiste is misschien wel dat deze dag geheel gratis is voor iedereen. Meer informatie is te vinden op onze facebook pagina.