SNB op Hengelsport Outdoor Fair

SNB op Hengelsport Outdoor Fair

De Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) staat met een eigen SNB-tent aan het water.

In deze tent is een aantal kunstaasbouwers aanwezig om hun ‘kunsten’ te vertonen. Het streven is om twee tot drie bouwers per dag te presenteren. In dezelfde tent wordt er tevens getoond hoe je een goede takel maakt voor het vissen met natuurlijk aas.



Samen met de VNV
Tijdens recent overleg met de Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) heeft de SNB met hen afgesproken in de toekomst vaker gezamenlijke activiteiten te organiseren. In het geval van de Hengelsport Outdoor Fair betekent dit, dat de bekende castingbaan van de VNV direct achter de SNB-tent staat en dat er dus waarschijnlijk buiten de demonstraties met de vliegenhengel, vast ook wel ruimte is om wat met een kunstaashengel te proberen. Bovendien is er natuurlijk alle ruimte om aan het water te testen en te demonstreren.



Demo’s en jeugd
Over ‘aan het water’ gesproken: De SNB verzorgt werpdemonstraties met de reel en laat de bezoeker zien hoe je met diverse hengels de beste werpresultaten kunt bereiken. Voor de jeugd worden er onderlijnen gebouwd, maar dat betekent natuurlijk niet dat u daar als doorgewinterde senior niet naar mag komen kijken... Speciaal voor de jeugd en beginners, of gewoon voor mensen die dat willen, worden boten geregeld waarmee in de praktijk het bootvissen op snoek kan worden gedemonstreerd.



Primeur
Wie de SNB kent, weet dat zij bekend staan om het lanceren van primeurs tijdens grote evenementen. Ook tijdens de Outdoor Fair gaat dat gebeuren. Nee, niet een ‘nieuw kunstaasje’ waarvan dan alleen de kleur maar anders is. Nee, de SNB komt met écht iets echt nieuws. Wat dat is? Dat is te lezen in de eerstvolgende aflevering van het lijfblad Snoekerijen.


De Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) staat met een eigen SNB-tent aan het water.

Voor actuele informatie: www.hs-outdoorfair.nl of check ons op YouTube, Facebook en Twitter.