Slecht nieuws voor de snoek, zeebaars en meerval

Productinformatie verzorgd
door
Fauna Hengelsport

Slecht nieuws voor de snoek, zeebaars en meerval

Onze roofvissen krijgen namelijk last van de ‘Whopper Plopper’! Tot nu toe zag onze snoek wel eens een popper voorbij komen, maar ze liet die vaak gaan. Met de Whopper Plopper van River2Sea zal dat niet meer gebeuren.

Dit oppervlaktekunstaas maakt met zijn trillingen en drukgolven onze roofvis helemaal gek. Uit het niets storten ze zich agressief op de Whopper Plopper. BAMMMM! De Whopper Plopper is daarom alleen geschikt voor vissers met een sterk hart en een drang naar sensatie. De vangkracht is ongekend. Bovendien perfect  kunstaas in druk bevist water. Dit heeft onze snoek nog niet eerder gezien of gevoeld.

Bertus Rozemeijer verklaarde eerder: “De Whopper Plopper geldt op dit moment als het beste oppervlaktekunstaas.”

Wat dacht je anders voor onze zeebaars, als die straks weer zichtbaar aan het jagen is? Die zal helemaal gek worden van die trillingen. Maar ook onze meervalvissers hebben er al mee gevangen. Dat kan ook niet anders omdat de Whopper Plopper zware drukgolven uitzendt. De meerval komt van de bodem en gaat de Whopper Plopper zoeken.

Ander voordeel: kwakhout is nu niet meer nodig. Je gebruikt gewoon de Whopper Plopper: je lokt de meerval, je vist tegelijkertijd en je kunt vanaf de kant op meerval vissen. Ongekend toch?

Ga daarom snel naar Fauna Hengelsport, want de Whopper Plopper is wereldwijd niet aan te slepen.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -