Shimano Team uiterst succesvol tijdens de Top Competitie.

klik om naar de website te gaanShimano Team uiterst succesvol tijdens de Top Competitie.

Zaterdag 18 september en zondag 19 september werden de laatste 2 wedstrijden van de Top Competitie gevist op het Noord-Willemskanaal in Vries. Zowel op zaterdag als zondag ging de dagoverwinning naar een Shimano teamlid.

Zaterdag ging met ruim 23 kg de overwinning naar Ron Steyvers en zondag deed Christian Surquin het dunnetjes over met ruim 18 kg. Bovendien was er een sectoroverwinning van Ton Post. De sectoren gaven een sterk variërend beeld, omdat de vangsten in de ene sector voornamelijk bestond uit brasem, was het in de andere sectoren peuteren op kleine visjes.


De vangsten in de ene sector voornamelijk bestond uit brasem, was het in de andere sectoren peuteren op kleine visjes.

In het eindklassement over de 8 wedstrijden is Ton Post verdienstelijk op de 2e plaats geëindigd voor Christian Surquin die 3ewerd. Ron Steyvers werd uiteindelijk 4e en Thijs Lupsen wist 5e te worden. Dieter Frederichs en Jack Valkenburg eindigden respectievelijk 22e en 33e.

Wilt u het succesvolle Shimano team in actie zien en o.a. de nieuwe Fireblood vaste stok of de Aerocast matchhengels bewonderen? Kom dan op 25 september a.s. naar het NK korpsen kijken. Het strijdtoneel is het Amsterdam-Rijn kanaal nabij Tiel.

Voor meer informatie kijk op de website van Shimano.