image description

Roofvisie nummer 152; De super visboten van Innovator…

Roofvisie nummer 152; De super visboten van Innovator, Snoekbaars vissen tegen de stroom in, eigenzinnig streamervissen op snoek en nog veel meer……

Rond 26 november krijgen alle leden van de VNR weer de nieuwe editie van ons prachtige roofvismagazine in de bus. Een fantastisch nummer weer dit keer. Opnieuw 68 pagina's roofvis info dus Iedereen die van roofvissen houd kan zijn hart ophalen met deze uitgave.

De in de vorige editie gestarte serie over visboten wordt ook dit keer natuurlijk voortgezet. In editie 152 lees je een mooie impressie van de Innovator. Een werkelijk schitterende, zeer degelijke visboot waarmee we uitgebreid gevaren hebben en het bouwproces bekeken hebben. Een Innovator is echt anders dan wat je van een visboot gewend bent, dus ga er maar even voor zitten. Ingmar en Henk vertellen er over in hun artikel.

In een prachtig artikel vertelt Harry de Haan ons over zijn specifieke manier van snoekbaars vissen op de rivier. Met name in de winter maanden heeft hij veel succes door niet met de stroom mee maar juist tegen de stroom in te vissen. Waarom en hoe hij dat doet lees je in zijn artikel. In onze bouw rubriek gaan we een eind terug in de tijd en lees je interessante informatie over de kunstaasjes van Rob Kraaijeveld. Zijn super bekende jerkbaits zijn nog altijd uitstekende vangers. Rob vertelt ook wat over zijn huidige visserij op baars. Een visserij die hij als visgids graag met zijn gasten deelt.

Ten slotte starten er vanaf dit nummer ook weer een tweetal series artikelen. De eerste gaat over materiaal en wel over trailers, lieren en onderhoud van dit alles. Deel 1 kom je tegen in nummer 152. Ten tweede hebben we een mooie serie over het vliegvissen op snoek met de zelfbouw streamers van John Uilenberg. John vist op een geheel eigen manier en met heel andere streamers dan gebruikelijk. Waarschijnlijk ook daarom scoort hij er goed mee. Hij vertelt ons in vier opeenvolgende edities over zijn visserij en materiaal.

Maar natuurlijk hebben we ook weer onze vaste rubrieken. De Grootformaat bijvoorbeeld die dit keer een mooie snoek toont van een wel heel jeugdige visser. Ook uit de federatie Groningen/Drenthe kregen we dit keer een mooi artikel. Dit en meer lees je in het onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Roofvisie.


Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Roofvisie goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.nederlandseroofvissers.nl