Roofbleivissen.nl

Roofbleivissen.nl

Voor de roofbleivissers is er dit seizoen een mooie site online gekomen. Roofbleivissen.nl draait sinds de opening van dit seizoen en is deze zomer rijkelijk gevuld met vangstverslagen voorzien van fraaie foto’s en ook nuttige info.

 Daarbij draait ook het Roofbleiforum lekker en deze wordt met de dag informatiever. Nu wil men deze site ook nog iets extra’s geven, namelijk de ultieme beleving van het roofbleivissen. Foto’s helpen daarbij, maar films natuurlijk veel beter!

Momenteel staan er een tweetal films op de site. Een van de vangst van het huidige PR van 78cm van de webmaster van deze site Volkmar, de andere komt van roofbleitwins Björn en Freek. Zij gingen bewapend met camera en poppers naar de waterkant en schoten daar schitterende beelden. Echt de moeite waard!

Inmiddels is Volkmar ook met Pieter Swier aan het filmen geslagen en ook van die kant mag u een spektaculaire film verwachten met zowel poppergeweld als andere technieken. Geïnteresseerd geraakt in deze pijlsnelle rovers? Dan is www.roofbleivissen.nl een goed adres!