Roned Sportfishing Spanje, een paradijs voor de sportvisser!

Roned Sportfishing Spanje, een paradijs voor de sportvisser op krap 2 uur vliegen!

Door: Joop Folkers

Roned is langzaam meer zeker een begrip geworden voor allerhande sportvissers. Deze uniek gelegen sportvisaccomadatie aan de monding van de visrijke Ebro heeft veel verrassingen in petto voor zowel de zoet- als zoutwater visser.

Naast de vangsten van bizarre meervallen nodigt de Middellandse zee je uit om zo’n grote sterke massief gebouwde blauwvin tonijn te bevechten! Vissen tot wel 700 pond zwaar die na een spectaculair gevecht en een fotootje weer in hun element worden teruggezet.


Vissen tot wel 700 pond!


Na een fotootje worden ze weer in hun element worden teruggezet.

Dus niks Nova Scotia om zo’n droomvis aan de schubben te komen,gewoon “”net effe om de hoek” daar in dat warme Spanje kun je het gevecht aan gaan met zo’n enorme diesel!  

Topmatriaal voor de Blauwvin Tonijn aanwezig!
Roned heeft zich gespecialiseerd in de tonijnvisserij en perfect Shimano materiaal aan boord. Voordeel,geen gesjouw tijdens je reis. Dus gewoon in het korte “broekkie” aan boord en vissen maar!


Ook voor de topsportvis Palometa moet je bij Roned zijn.

www.ronedspanje.nl of voor enkele spectaculaire video’s over o.a. de blauwe tonijn visserij effe kijken op You Tube. Voor onze Duitse lezers is er de site www.roned.de
 

Effe zoenen na het vangen van zo’n mooie vis!
 
Uiteraard kun je Roned ook volgen op Facebook via Roned sportfishing Spanje. Verder zijn er heel veel mooie filmpjes zien op You Tube. 

Voor meer informatie kun je terecht op de site van Roned: www.ronedspanje.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De haken en ogen van een Noorse vistrip (17)
Marc Borst -